Viator

Höstaktiviteter i Stockholm

Testa att måla och skåla!

Testa att måla och skåla!

Nu när hösten gör sitt intåg så blir det allt mer vanligt att vilja vara inomhus och inte ute. Då är det inte fel att ägna sig åt en del trevliga aktiviteter. I denna post kommer vi att rekommendera ett antal saker du kan hitta på nu, i Stockholm. Vad sägs om att äta i mörker, dricka vin och måla eller lära dig laga mat?

Svartklubben – Mat & Musik i Mörker

En legal svartklubb, bjuder in dig och dina kära till att njuta av läcker mat, specialkomponerad musik och fantastiska sinnesupplevelser. Det är helt enkelt en middag som sker i totalt mörker. Servitörerna är själva synskadade och vana vid mörkret. Hör dem sjunga och spexa samtidigt som de serverar dig maten. Menyn är hemlig, för att du ska få en förhöjd upplevelse. Du kan välja mellan trerätters eller trerätters deluxe. Det är en riktig häftig upplevelse.

Måla och skåla

Måla och skåla innebär att du tillsammans med vänner kan umgås, dricka gott vin och måla tillsammans med en som guidar er. Det finns även alkoholfria tillfällen. Konceptet är det samma på båda. Det är lite snacks och dryck samtidigt som du målar, umgås, träffar nya människor och har kul! Du ska återskapa det motiv som konstnären målar. Du blir guidad steg för steg eller så målar du fritt. Det är två timmar som detta är på och efter får du så klart ta med dig ditt konstverk hem.

Lär dig kocken Marco Baudones Rotisserie hemligheter hos Mama

Om du vill lära dig laga mat och rotisseriets ädla konst så kan du göra det på restaurangen Mama och med kocken Marco Baudones. Rotisserie kan förenklat förklaras som grillning med ett roterande spett. Kvällen börjar med en välkomstdrink. Sedan kommer Marco Baudone, Mama’s grundare och kock lära dig hur du skapar din personliga kryddblandning samt visa hur han lagar porchetta – hans favoritkött – från grunden. Efter lektionen, så avnjuts det ni har lagat!

Spökvandringar

Om du ändå vill vara ute, trots höst, mörker och kyla. Testa då en spökvandring. Du har till exempelvis Nightwalkers spökvandring vid midnatt. Du får tillsammans med dina vänner en guidad tur av en bödel. Ni beger er in i de medeltida gränderna, in i ett spökhus. Det är en 60 minuters tur i Gamla stans gränder. En annan spökvandring är Spökvandring från Riddarholmen till Stortorget. Här får ni slå följe med munken Gideon. En vålnad från andra tider. Hör mer om Blodbadsnunnan, blodfläcken som alltid återkommer, Klosterdolkmordet och den spruckna gravhällen. Men passa dig för mylingar, strandvaskare och kyrkogrimmen.

Boka hotell

Oavsett vilken eller vilka aktiviteter som lockar dig, så är det inte fel att boka ett bra boende med. Här hos oss finns det en massa olika sorters hotell att välja mellan. Du kan välja ett lyxigare alternativ med spa, eller satsa på ett budgetboende. Du söker enkelt fram olika alternativ på vår sida. Om du inte hittar det du söker, har frågor eller behöver hjälp med din bokning, kontakta då oss. Så gör vi vårt bästa för att hjälpa dig.

Clarion Hotel Stockholm  Clarion Hotel Stockholm
Ringvaegen 98, Stockholm
I Stockholm (Södermalm)

    4 stjärnor
Från 1598 SEK per natt

Boka hotell
Park Inn by Radisson Stockholm Hammarby Sjöstad  Park Inn by Radisson Stockholm Hammarby Sjöstad
Midskeppsgatan 6, Stockholm
Nära Ericsson Globe Arena

    4 stjärnor
Från 1282 SEK per natt

Boka hotell

HILTON Hotell

JÄMFÖR FLER HOTELL >>

Liknande Hotell

img