Harmoni Expo – alternativmässa i Stockholm

Gå på alternativmässa i Stockholm

Gå på alternativmässa i Stockholm

Den 30-31 mars är det Harmoni Expo i Solna, Stockholm. Det är Sveriges största alternativmässa för kropp och själ. Mässan hålls i Solnahallen i Stockholm. Bor du på hotell i city är det enkelt att ta sig dit med både buss och tunnelbana. Du kliver då av i Solna Centrum och har 5 minuters promenad till mässan.

Stor mässa

Harmoni Expo är en mässa för inre harmoni, personlig utveckling, holistisk hälsa och spiritualitet. Det kommer att vara två hallar med 300 utställare under dessa två dagar. Dessutom kommer det att vara föredrag och workshops att delta i. Det finns över 100 olika sorters behandlingar representerade på denna mässa. Du kan boka behandling på plats. Det är ett bra scenprogram med en mängd inspirerande föredrag från nationella och internationella talare inom det alternativa levernet. Det kommer även säljas varor för välmående.

Mässan är öppen lördag och söndag 10:00-18:00. Det går att förköpa biljett på hemsidan här på denna sida, eller på plats.

Hitta harmoni och få ett ökat välmående

På denna mässan är det föredrag och workshops som är en stor del. Det gör att du kan delta i en mängd olika och på så vis hitta det som passar dig. Bland annat kommer det att hållas seanser, hållas föredrag om healing, om örter, om magi och mycket mer. Bland föredragen finns det även så att du kan lära dig mer om chakran, medialitet, själsresor, avslappning, naturens väsen och en massa mer.

Bland de behandlingar du kan boka finns bland annat akupunktur, andekontakt, healing, reiki, yogamassage, aurafotografering, energibehandling, handtydning, kinesiologi, massage, meditation och mycket annat.

Om Harmoni Expo

Harmoni Expo startades 1996 av Britt Rudolfsson och Kristina Wennergren. Då var det en kringresande mässa, som besökte olika platser i Sverige, från norr till söder. Ett ökande antal utställare har följt med från plats till plats. Sedan 2009 har mässan etablerat sig i Solnahallen i Stockholm, där den hålls två gånger per år, vår och höst. Idag drivs Harmoni Expo av Petra Adams och Tina Bergqvist.

Mässan är för dem som har ett intresse av kroppen, själen och sambandet där emellan.

Kolla in våra nyheter

Om du vill ha koll på vad som händer och sker i Stockholm, då ska du kolla in våra nyheter. Varje vecka så skriver vi om olika saker som har med Stockholm att göra. Det är tips på sevärdheter så väl som tips en massa andra trevliga saker att göra.

Boka hotell

Om du tycker att det låter som en trevlig mässa att besöka, så varför inte åka dit? Det är då bra att boka ett hotell om du har tänkt att gå på mässans båda dagar. Här hos oss finns det många olika hotell att välja på i flera olika prisklasser. Du kan söka runt på olika sätt efter ett boende som passar dig. Är det så att du har några frågor eller behöver hjälp, så kan du kontakta oss.

 

First Hotel Solna  First Hotel Solna
Bangatan 21, Solna
Nära Mall of Scandinavia

    3 stjärnor
Från 960 SEK per natt

Boka hotell
Quality Hotel Friends  Quality Hotel Friends
Råsta Strandväg 1, Solna
Nära Friends Arena

    4 stjärnor
Från 1062 SEK per natt

Boka hotell
Solna Hotell & Vandrarhem  Solna Hotell & Vandrarhem
Enkopingsvagen 16, Solna
Nära Solvalla

    2 stjärnor
Från 625 SEK per natt

Boka hotell

HILTON Hotell

JÄMFÖR FLER HOTELL >>

Liknande Hotell

img