Viator

Grand Hôtel

Lyxhotellet Grand Hôtel i Stockholm city
Grand Hôtel ligger vid vattnet mitt emot Stockholms Slott och Gamla Stan. Det bästa tänkbara läget för celebriteter, otroliga evenemang och vanliga livsnjutare.

Här har gäster varit välkomna ända sedan 1874 och det märks nästan när man kliver in i den storslagna entrén.

Lobbyn andas historia och man kan nästan föreställa sig vilken sidodörr världens alla kändisar diskret kommit in igenom.

Oavsett dina planer för dagen, helgen eller veckan är Grand Hôtel ett utmärkt val av boende. Där hög klass möter personlig service bor du i vackert inredda rum med högt i tak och vackra stuckaturer. Utsikten mot vattnet och Kungliga Slottet är oslagbar och markiser vevas upp och ner automatiskt när solen infinner sig som mest.


Utsikt från Grand Hôtel mot Stockholms slott

Utsikt från Grand Hôtel mot Stockholms slott

Som gäst har du många alternativ när det kommer till att boka det rum som passar dig bäst. Allt från Enkelrum till De Luxe-, Premium- och Superior- Dubbelrum, till specialsviter som Prinsessan Lilian, Bernadotte, Nobel och Flaggsviten. Eller slå på stort och boka en Svit med Salong.

Som gäst har man tillgång till hotellets vackra Nordic Spa och Fitness anläggning alla dagar i veckan. Boka en behandling eller njut bara av en varm bastu följt av ett kallt dopp, som skall påminna om den nordiska skärgården, eller varför inte bli utmanad av gymmets personliga tränare.

Avnjut sedan en frukost, lunch eller middag i någon av de vackert inredda matsalarna. Frukosten serveras som buffé på Verandan eller som A la Carte i Cadierbaren. Är du för trött efter gårdagens galej kan du alltid beställa upp frukosten på rummet via roomservice.

Superior rummens härliga säng på Grand Hôtel

Superior rummens härliga säng på Grand Hôtel

I Cadierbaren kan du även avnjuta lunch, brunch och middag såväl som en drink After Work med lite lättare tilltugg från barmenyn. Verandan serverar tillsammans med Grand Hôtels välkända frukost även lunch och middag. Missa heller inte Terrassen en varm sommarkväll eller tidig eftermiddag där det serveras god mat med inspiration hämtad från Medelhavet. I Grand Café kan du dricka en kopp kaffe, äta en kondisbit eller ta en lättare sallad eller smörgås.

Det finns något för alla på Grand Hôtel, vare sig du är celebritet, eller kanske bara vill känna dig som en sådan någon gång.

Grand Hôtel Stockholm  Grand Hôtel Stockholm
Södra Blasieholmshamnen 8, Stockholm
Nära Vasamuseet

    5 stjärnor
Från 3572 SEK per natt

Boka hotell

HILTON Hotell

JÄMFÖR FLER HOTELL >>

Liknande Hotell i närheten

img