Game Of Thrones: Live Concert Experience featuring Ramin Djawadi

Upplev musiken från Game of Thrones

Upplev musiken från Game of Thrones

Är du ett stort fan av serien Game of Thrones? Då ska du sikta in dig på datumet 31 maj 2018! Då kommer Game of Thrones egen kompositör Ramin Djawadi att leda en orkester i en fantastisk föreställning på Ericsson Globe i Stockholm. Denna föreställning med orkester och solister kommer totalt att besöka 45 olika städer i Europa och Nordamerika. Utöver Sverige och Stockholm kommer de att bland annat att besöka Paris, London, Berlin, Los Angeles, Chicago och New York.  Biljetter finns redan ute att köpa, så ta och säkra din egen redan nu. Passa även på att boka ditt boende med oss!

Ramin Djawadi

Ramin Djawadi född 1974 i Tyskland är en kompositör av orkestermusik för både filmer och tv. Han är mest känd för att ha skapat musiken till serien Game of Thrones, men i hans meritlista finns även musik till kända serier som Prison Break, Person of Interest och Westworld.  Filmmusik som han skapat kan höras i filmer som Clash of the Titans, Pacific Rim, Warcraft och Ironman. Han har även fått flera olika nomineringar för sin musik, så som Emmy awards, Saturn awards och Primetime awards. Utöver de kända filmer och serier så har han även skapat musik till flera hundra andra filmer och serier.

Game of Thrones

Game of Thrones är en tv serie som skapats av David Benioff och D.B. Weiss. Den är baserad på en romanserie skriven av George R.R Martin. Författaren har själv sagt att han har hämtat inspiration från bland annat Sagan om ringen och Rosornas krig. Serien i sig spelas in ibland annat Marocko, Kroatien, Nordirland, Island och Malta. Det allra första avsnittet sändes i USA den 17 april på HBO. I svensk tv hade denna serie premiär den 4 maj 2011 på C More.

Game of Thrones handlar om kontinenten Westeros, eller ”de sju kungarikena”. Det handlar om olika familjer och deras ”hus”, som alla vill ha makten över dessa kungariken och ta järntronen i besittning. I Westeros är ett hus i varje region ståthållare. De som finns är Huset Stark i Norden, Huset Greyjoy av Järnöarna, Huset Tully i Flodlandet, Huset Lannister i Västen, Huset Arryn av Dalen, Huset Tyrell av Ödemarkerna och Huset Martell av Dorne. Hitills har sju säsonger visats på tv. Denna serie är en av världens mest populära tv-serier och har 2016 slog de rekord i mest vunna Emmys, de vann hela 38 stycken.

Boka boende i Stockholm

Om du vill uppleva denna series fantastiska musik på nära håll, så ska du se till att redan nu skaffa dig en biljett. Boendet hittar du här hos oss. Det finns flera hotell nära Globen, som passar bra att stanna över på. Utöver det så hittar du även flera andra hotell som du kan boka. Sök fram det du är ute efter på vår sida, eller så kan du kontakta oss om du känner att du har frågor eller behöver hjälp med att boka.

Bo Hotel  Bo Hotel
Arenavägen 69, Johanneshov
Nära Tivoli Gröna Lund

    3 stjärnor
Från 477 SEK per natt

Boka hotell
Park Inn by Radisson Stockholm Hammarby Sjöstad  Park Inn by Radisson Stockholm Hammarby Sjöstad
Midskeppsgatan 6, Stockholm
Nära Ericsson Globe Arena

    4 stjärnor
Från 1282 SEK per natt

Boka hotell
Park Inn by Radisson Stockholm Solna  Park Inn by Radisson Stockholm Solna
Hotellgatan 11, Solna
Nära Mall of Scandinavia

    4 stjärnor
Från 778 SEK per natt

Boka hotell
Quality Hotel Globe  Quality Hotel Globe
Arenaslingan 7, Johanneshov
Nära Ericsson Globe Arena

    3.5 stjärnor
Från 1169 SEK per natt

Boka hotell

HILTON Hotell

JÄMFÖR FLER HOTELL >>

Liknande Hotell

img