Viator

Fyra olika utställningar

Besök ABBA-museet

Besök ABBA-museet

I Stockholm finns det alltid chansen att se en utställning av något slag. I sommar kommer det flera stycken och i denna artikel tar vi upp fyra av dem som du kan gå på nu i sommar, men även lite senare i år, då de har öppet flera månader. Se nu till att inte missa dessa!
Guitars Of The Stars
Guitars Of The Stars är en temporär utställning på ABBA The Museum som öppnar idag den 10 juli. Utställningen finns sedan att beskåda fram till den 25 januari 2019. Denna utställning innehåller en helt unik samling med signaturgitarrer. Man behöver inte vara en gitarrnörd för att uppskatta dessa fina instrument. Samlingen ägs av Claes ”Clabbe ”Af Geijerstam, och det är över 40 olika gitarrer.
Paper Stories
Paper Stories är en utställning på Östasiatiska museet. Det är unika samlingar från Kina, Japan och Korea. Man visar papprets historia, teknik, konsthantverk samt vad pappret har betytt och betyder för spridning av kunskap och för utveckling av mänskligheten. Utställningen består av tre delar, det är föremål från unika samlingar, världens äldsta papper, konst, kalligrafi, dekoration med mera. Utställningen öppnar idag 10 juli och håller på till 23 december.
Lars Lerin på Liljevalchs
Lars Lerin ställer ut sin konst på Liljevalchs. Han är en av Sveriges mest älskade konstnärer och många gånger är det köer som man får stå i flera timmar för att se hans utställningar. Denna utställning öppnade i maj och har öppet fram till 9 september.
Under ytan – en fotoutställning
Detta är en utställning som är en samproduktion mellan Naturhistoriska riksmuseet och Sällskapet för Undervattensfotografi. Det visas upp fotografier av små och stora marina djur som lever i allt från riktigt kalla vatten till varma tropiska hav. Fotografierna är tagna av svenska undervattensfotografer.
Upptäck mer i Stockholm
Dessa utställningar ovan är inte det enda du kan sysselsätta dig med i sommar, utan det är även en mängd andra aktiviteter och saker du kan se och göra i vår huvudstad. Om du läser våra nyheter, så kommer du att hitta en mängd olika saker du kan göra om du väljer att åka till Stockholm i sommar. Det finns saker för både stora och små att upptäcka i denna stad! Just sommaren är en perfekt till att njuta av Stockholm. Det eftersom att det sker en massa roliga utomhusaktiviteter samt att det (förhoppningsvis) är bra väder! Så det är inte bara gå inne och kolla konst och utställningar du kan göra nu i sommar, det finns en massa mer bra saker att hitta på!
Boka boende
Du som tänkt dig att åka till Stockholm nu i sommar, se till att boka ditt boende i god tid. Det är nu många väljer att besöka vår vackra huvudstad. Här hos oss hittar du en mängd olika hotell, i flera olika prisklasser. Det gör att det finns hotell för alla smaker och personer här hos oss.Sök runt på vår sida, eller kontakta oss så hjälper vi dig. Kanske du behöver svar på en fråga eller hjälp med att boka. Vi ordnar det!

Central Hotel  Central Hotel
Vasagatan 38, Stockholm
Nära Stockholm Waterfront Congress Centre

    4 stjärnor
Från 1555 SEK per natt

Boka hotell
First Hotel Fridhemsplan  First Hotel Fridhemsplan
St Eriksgatan 20, Kungsholmen, Stockholm
I Stockholm (Kungsholmen)

    3.5 stjärnor
Från 1225 SEK per natt

Boka hotell

HILTON Hotell

JÄMFÖR FLER HOTELL >>

Liknande Hotell i närheten

img