Från Barbados till Gamla Stan – Magnus Carlsson på turné

Magnus Carlsson åker på turné

Magnus Carlsson åker på turné

Magnus Carlsson är mannen man känner igen från dansbandet Barbados, så väl som en av medlemmarna i Alcazar så väl som soloartist. Magnus har många strängar på sin lyra och hunnit med mycket under sina år. Nu är det dags för att åka på turné och det gör han med sin show ”Från Barbados till Gamla Stan”. Till Stockholm kommer han flera datum, så se till att boka nu, så du inte blir utan! Första showen på Rival är redan slutsålt, men det finns biljetter kvar till Lilla Cirkus.

Turnéplan

Denna våren så åker alltså Magnus Carlsson ut på turné och den startade den 15 mars i Alingsås. Han kommer även under våren att besöka Uddevalla, Askersund, Ystad, Kungsbacka, Trollhättan, Eskilstuna, Bollnäs, Norrköping, Härnösand, Piteå, Umeå, Östersund, Borås, Jönköping samt flera ställen till. Nu är det även klart att han i höst kommer att ha showen på Cirkus, Lilla Scenen i Stockholm. Det från den 27 september.

Denna rikstäckande konserthusturné och showen i höst kommer att ta dig med på en tur genom hela hans svindlande karriär fram till dags dato!

Magnus Carlsson

Lars Magnus Carlsson föddes 1974 i Fristad, som är ett samhälle strax utanför Borås. Han är en svensk pop- och tidigare dansbandssångare. Carlsson var känd från dansbandet Barbados, popgruppen Alcazar och som soloartist. Han var med och startade dansbandet Barbados under 1992. Bland bandets mest kända låtar finns bland annat “Hold Me”, “Belinda”, “Grand Hotell”, “Rosalita”, “Vi kan inte va tillsammans – vi kan inte va isär”, och “Kom hem”. 2002 beslutade Magnus för att lämna bandet.

I slutet av 2002 blev Magnus officiellt medlem i popgruppen Alcazar och den 24 januari 2003 gjorde Barbados sin sista spelning med Magnus Carlsson som sångare. Han var med i Alcazar fram till 2005 och satsade därefter på en solokarriär.

Han har tävlat Melodifestivalen hela åtta gånger, både som sångare i Barbados, Alcazar och som soloartist. Med närmare 40 guld- och platinaskivor, tre Grammisar och en mängd andra utmärkelser, programledarjobb och musikalroller har han nått ett erkännande som en av Sveriges mest folkkära artister.

Läs våra nyheter

Är det så att du vill veta mer om vad som händer och sker i Stockholm? Se då till att kolla in våra nyheter. Varje vecka så skriver vi om olika saker som har med Stockholm att göra. Det är tips på sevärdheter så väl som tips på konserter, events, matställen, barer, och mycket mer. Genom att läsa här varje vecka kan du upptäcka nya saker att göra.

Boka hotell

Är det så att du tycker det låter som en utmärkt god idé att se showen som Magnus Carlsson har i höst på Cirkus? Se då till att skaffa dig en biljett till detta innan de tar slut. Se även till att du bokar ett bra boende när du ändå håller på. Här hos oss finns det gott om bra hotell, både nära och en bit från Cirkus. Sök runt på vår sida eller kontakta oss om du behöver hjälp.

Hotel Kung Carl, BW Premier Collection  Hotel Kung Carl, BW Premier Collection
Birger Jarlsgatan 21, Stockholm
Nära Kungliga Operan

    4 stjärnor
Från 1186 SEK per natt

Boka hotell
NOFO Hotel, BW Premier Collection  NOFO Hotel, BW Premier Collection
Tjärhovsgatan 11, Stockholm
I Stockholm (Södermalm)

    4 stjärnor
Från 1453 SEK per natt

Boka hotell
Pop House Hotel, BW Premier Collection  Pop House Hotel, BW Premier Collection
Djurgardsvagen 68, Stockholm
Nära ABBA The Museum

    4 stjärnor
Från 2183 SEK per natt

Boka hotell

HILTON Hotell

JÄMFÖR FLER HOTELL >>

Liknande Hotell

img