Viator

Fantastiska restauranger i Stockholm

Gå ut och ät på restaurang

Gå ut och ät på restaurang

Även om läget är som det är med corona och det rekommenderas att inte resa, så kan du som bor i Stockholm ändå stötta de restauranger som har öppet. Det är svåra tider för många företag inte minst denna bransch. Om du är frisk, se då till att gå ut och äta! Du som inte bor i Stockholm kan ändå ha nytta av våra tips, för den dagen då det åter igen går att leva som förr.

Bra restauranger att besöka

Stockholm har en riktigt bra mix när det gäller restauranger. Bland de vi rekommenderar här nedan så är de alla ställen som ger en slags wow-upplevelse för besökaren. Det genom maten, eller utseendet eller genom att ha lite av allt.

Farang

Farang ligger i Stockholms Elektricitetsverks gamla fabrikssal på Tulegatan. Här finns det moderna avsmakningsmenyer som influerats av Sydostasien. Här är det verkligen en smakresa att uppleva och se fram emot.

Brasseriet

Om du är ute efter en maffig inramning som även är anrik, se då till att besöka Brasseriet på Operahuset. Du äter på en plats där det finns massor med pelare, marmor, guld, speglar och överdåd!

Punk Royale

Detta ställe överraskar med lyxmat i en kul förpackning. Att äta här är en upplevelse utöver det vanliga!

Noi

Om du går till Nobis Hotell och sedan en trappa ner, så hittar du Noi. Här är det stilfull inredning samt mycket vällagade rätter. Här styr och ställer den kända kocken Stefano Catenacci.

Ling Long
Detta är en mycket populär Stureplanskrog som bjuder på en mängd innovativa smakupplevelser. Dessutom har de en vegansk lunchmeny som även köttätare uppskattar.

Pas d’art

Om du vill ha extra allt, på allt, så är detta ställe för dig. Interiören är riktigt wow då det är maffiga väggmålningar, mönstrat golv så väl som en mängd art deco detaljer. Här är det njutbart med en afterwork eller en mysig middag.

Weidao

Om du vill smaka på mat från asiatiska städer såsom Bangkok eller Seoul, utan att resa dit, så är detta en restaurang för dig. Du kan äta allt från sushi till bibimbap och wok

Gute

På GUTE finns det mycket gott och det inom kött, fisk, fågel, vegetariskt och så klart en massa goda tillbehör.

Flippin’ Burgers

När denna restaraung kom så blev det värsta hajpen och långa köer. Det är inte så konstigt då deras omtalade hamburgare verkligen smakar ljuvligt. Deras hamburgare är dessutom enligt den amerikanska matsajten The Daily Meal de bästa i världen, utanför USA.

Fler trevliga restauranger

Andra trevliga restauranger med wow-känsla är bland annat Surfers, Oaxen Slip, AG, Matbaren, Miss Voon& Mr Voon, Bakfickan Djuret, Nabo, Blique, Takk och LYKKE. Så är du ute efter en bit mat, som är extra god och det i miljöer som är extra trevliga, så är något av ovan alternativ för dig. Men som sagt, tänk på att bara gå ut och äta om du är helt frisk och inte har några symptom på corona eller förkylning.

Birka Hostel  Birka Hostel
Luntmakargatan 14-16, Stockholm
Nära Kungliga Operan

    2 stjärnor
Från 421 SEK per natt

Boka hotell
Bo Hotel  Bo Hotel
Arenavägen 69, Johanneshov
Nära Tivoli Gröna Lund

    3 stjärnor
Från 477 SEK per natt

Boka hotell
Mosebacke Hostel  Mosebacke Hostel
Högbergsgatan 26, Stockholm
I Stockholm (Södermalm)

    2 stjärnor
Från 512 SEK per natt

Boka hotell

HILTON Hotell

JÄMFÖR FLER HOTELL >>

Liknande Hotell i närheten

img