Viator

Eagles kommer till Sverige 2019!

Eagles kommer till Sverige

Eagles kommer till Sverige

Nästa år, 8 juni 2019 så kommer bandet Eagles till Stockholm och Tele2 Arena! Missa inte att få se Don Henley, Joe Walsh och Timothy B. Schmidt som tillsammans med Vince Gill och Deacon Frey tar sin hyllade världsturné till Europa. Du kommer garanterat att få höra klassikerna Hotel California, One of These Nights, Life in the Fast Lane, Desperado samt många fler. Biljetterna släpptes idag, 09:00! Så se till att haffa en du med! Passa även på att redan nu boka ditt hotell med oss.

Eagles

Eagles är en musikgrupp som startade 1971 i Los Angeles. Denna grupp ses fortfarande som en av de allra mest betydande musiker inom countryrocken. De har en massa kända hitlåtar i sitt bagage och de har legat på många hitlistor. De gick isär en gång, 1980, men återförenats flera gånger sedan dess.

Från början bestod bandet av trummisen Don Henley, keyboardisten och gitarristen Glenn Frey, gitarristen Bernie Leadon och basisten Randy Meisner. 1972 gavs debutalbumet ut, med namnet Eagles, med låtar som “Take It Easy” och “Witchy Woman”. Det var ren countryrock som de spelade och året därpå släppte de ytterligare en skiva. 1974 bytte man producent och tog in gitarristen Don Felder. Musiken blev nu lite hårdare mot den klassiska rocken. Framgångarna avlöste varandra, album såldes i flera miljoner exemplar och man åkte på turné. 1980 var dock osämjan hög bland medlemmarna och man valde att gå åt skilda håll. De kom dock att 1994 återförenas för en turné, samt att det även sen blev ett album. Efter det spelade de sporadiskt med varandra. Året 2003 gav man ut en ny singel och 2007 kom ett nytt album. De inledde en Europa-turné 2009 och under 2013-2015 en världsturné. 2016 under Grammy talades det om att de inte skulle spelar mer tillsammans. Men som vi nu ser så är inte detta fallet. De kommer alltså att göra ett stopp på Tele2 Arena nästa år. Missa inte det! Det kommer bli en fantastisk upplevelse, det kan vi nästan lova dig.

Boka hotell

Du som vill se Eagles när de kommer till Stockholm, se till att köpa din biljett redan nu! Sedan så ser du till att boka ditt boende redan nu, så att du har det klart tills nästa år. Här på vår sida hittar du hotell nära Tele2 Arena så väl som andra alternativ. Oavsett vad det är för boende du är ute efter så kommer du att hitta det. Vi har nämligen ett stort urval av hotell, som passar alla smaker och alla plånböcker. Du bokar helt enkelt det du känner passar dig bäst. Det är bara att söka runt på vår sida, eller så kontaktar du oss så hjälper vi dig. Missa inte heller att vi har en sida med nyheter, där vi varje vecka ger dig olika tips på saker som händer i Stockholm. Vi skriver om konserter, festivaler, sevärdheter, restauranger, barer, uteställen, events och en massa mer som kan vara bra att veta.

Clarion Hotel Stockholm  Clarion Hotel Stockholm
Ringvaegen 98, Stockholm
I Stockholm (Södermalm)

    4 stjärnor
Från 1598 SEK per natt

Boka hotell
Park Inn by Radisson Stockholm Hammarby Sjöstad  Park Inn by Radisson Stockholm Hammarby Sjöstad
Midskeppsgatan 6, Stockholm
Nära Ericsson Globe Arena

    4 stjärnor
Från 1282 SEK per natt

Boka hotell

HILTON Hotell

JÄMFÖR FLER HOTELL >>

Liknande Hotell

img