Viator

Comic Con Stockholm

Testa cosplay på Comic Con Stockholm

Testa cosplay på Comic Con Stockholm

Comic Con i Stockholm är Nordens största mässa för populärkultur. Denna mässa hålls mellan 13 september och 15 september. Platsen är Kistamässan. På denna mässa kan du ta del av en mängd olika aktiviteter som inspirerats av tv och film. Du kan träffa aktuella skådisar, tävla i cosplay eller bara gå runt och njuta av allt som erbjuds. Hotellet, det bokar du med oss.

Vad händer på Comic Con?

På Comic Con finns det tre olika scener som alla har ett fullspäckat och intressant program. Under denna mässa kan du vara med om robotbyggen, röstskådespeleri, lära dig mer om de senaste spelreleaserna eller vara med på Q&A-paneler med specialinbjudna gäster. Bland årets gäster finns Tom Felton från Harry Potter och Marie Avgeropoulos från the 100. Det kommer även personer som är serietecknare och författare av både Marvel och DC Comics.
Det sker även en mängd olika aktiviteter. Heroes talk är en av dessa och på den scenen berättas det både stora och små berättelser. Det är intima intervjuer och spännande ämnen. På Artist Alley finns ett område där självständiga kreatörer, serietecknare och konstnärer visar upp och säljer sina verk. Du kan även besöka Comic Village, där alla serietecknare håller till.
Missa inte heller att uppleva cosplay. Antingen genom att själv delta eller att titta på alla som har engagerat sig och förvandlat sig till sina favoritkaraktärer. Det är tävlingar, workshops, och uppvisningar av olika dräkter.
Du som vill testa nya spel, före alla andra, besök Gaming Zone. Här är det speldemonstrationer, presentationer och tävlingar.
För fullständigt program, se Comic Cons egen hemsida.

Upplev Comic Con

Comic Con har arrangerats sedan 2014 och det i både Malmö, Köpenhamn och Stockholm. Förra året, 2018, så slog man publikrekord med 30 000 besökare under tre dagar. Varje år bjuds några av de mest efterfrågade skådespelarna från populära TV-serier och filmer in till denna mässa. De har tidigare gästats av bland annat Mads Mikkelsen, Cobie Smulders, Pamela Anderson, Gaten Matarazzo och Kristofer Hivju. Det finns även en massa utställare på plats. Tidigare så har stora spelbolag som Nintendo och Playstation visat nya spel. HBO Nordic, FOX och SF Studios är några exempel på utställare från film och TV. Serieförlag som Bonnier och Fria Ligan brukar delta plus skolor, merch-försäljare och annat kul.
Öppettiderna är:
• Fredag 13/9 – 16:00-22:00
• Lördag 14/9 – 10:00-19:00
• Söndag 15/9 – 10:00-18:00
Kistamässan ligger i Kista, strax norr om Stockholm, med goda kommunikationsmöjligheter både via pendeltåg, buss, tunnelbana och bil. Du hittar olika alternativ att använda dig av på mässans egen hemsida.

Boka hotell

Om det är så att du vill delta i denna mässa, kanske alla tre dagarna, så är det inte fel att ha ett bra boende. Du kan hitta flera olika boendealternativ här hos oss. Antingen så bor du i Kista, nära mässan. Bland annat har du Scandic Victoria Tower, eller så väljer du ett hotell i Stockholm city. Du kan söka runt efter olika alternativ här direkt på vår sida. Om du inte hittar det du söker eller har frågor, då kan du kontakta oss. Så hjälper vi dig.

Connect Hotel Kista  Connect Hotel Kista
Isafjordsgatan 7, Kista
Nära Sollentuna centrum

    3 stjärnor
Från 1286 SEK per natt

Boka hotell
Scandic Kista  Scandic Kista
Färögatan 9, Kista
Nära Sollentuna centrum

    3.5 stjärnor
Från 1178 SEK per natt

Boka hotell
Scandic Victoria Tower  Scandic Victoria Tower
Arne Beurlings torg 3 A, Kista
Nära Sollentuna centrum

    4 stjärnor
Från 3080 SEK per natt

Boka hotell

HILTON Hotell

JÄMFÖR FLER HOTELL >>

Liknande Hotell i närheten

img