Champions of Rock

Peter Johansson är mannen bakom Champions of Rock

Peter Johansson är mannen bakom Champions of Rock

Är du ett fan av Queen, och ska se dem i Friends Arena i november, men inte tycker det är nog? Då ska du även satsa på att se den fantastiska showen med Champions of Rock. Denna hyllade turné har åkt runt om i Sverige med en mängd artister och låtar från det berömda bandet och nu är det dags igen!  Premiären skedde den 7 oktober i Norrköping, sedan kommer de att åka vidare till flera städer i Sverige. Till Stockholm kommer de den 28 oktober och då uppträder de på Globen.

Information om artisterna som medverkar

Personen bakom Champions of Rock är Peter Johansson, som är både artist och en Queen-älskare. Så som förra gången, så har han även denna gång med sig sin kollega Jenna Lee-James från West End. Utöver det så kommer även Ola Salo och Hanna Holgersson att medverka.

Peter Johansson har medverkat i 800 föreställningar på West End i musikalen We Will Rock You. Utöver det så är han en rocksångare, musikalartist, gitarrist och en tolkare av Queen.

Ola Salo är känd från bandet The Ark, där han var sångare och frontfigur. Detta band är ett av Sveriges största genom tiderna, men 2011 gick de skilda vägar och Ola satsade på en solokarriär. Sedan dess har han blivit hyllad för medverkan i Så mycket bättre så väl som sin rolltolkning av Jesus i musikalen av Jesus Christ Superstar.

Jenna Lee-James är både sångerska och musikalartist. Bland annat har hon gjort alla kvinnliga huvudroller i musikalen We Will Rock You, så väl som att hon har medverkat i flera andra roller i olika musikaler.

Hanna Holgersson är en sångerska, som kan sjunga det mesta, både opera, musikal, visa och konstmusik. Hon har medverkat i flera operor så väl som att hon har medverkat i Melodifestivalen. Hon har dessutom uppträtt tillsammans med BBC Symphony Orchestra på Albert Hall i London.

Missa inte heller att kika på våra nyheter. Där kan du hitta en massa bra tips på olika saker att göra när du ändå är i Stockholm. Vi tipsar om bra aktiviteter, sevärdheter, konserter och mycket mer. Så passa på att kika där om du vill få lite nya idéer till vad du ska hitta på.

Boka ditt boende med oss

Oavsett om du ska på både Queen och Champions of Rock eller bara en av dem, så är det bra med ett boende. Här hos oss hittar du en mängd olika alternativ när det kommer till hotell. Vill du bo nära Globen, så har du bland annat Quality Hotel Globe och Bo Hotel, men det finns även bra alternativ en bit bort från arenan som är minst lika bra. Bland annat Park Inn by Radisson Hammarby Sjöstad. Du kan söka fram olika alternativ direkt här på vår sida, så väl som att kolla via olika stadsdelar. Du kan dessutom kontakta oss, oavsett om du har frågor eller om du behöver hjälp med din bokning.

 

Bo Hotel  Bo Hotel
Arenavägen 69, Johanneshov
Nära Tivoli Gröna Lund

    3 stjärnor
Från 477 SEK per natt

Boka hotell
Mosebacke Hostel  Mosebacke Hostel
Högbergsgatan 26, Stockholm
I Stockholm (Södermalm)

    2 stjärnor
Från 512 SEK per natt

Boka hotell
Quality Hotel Globe  Quality Hotel Globe
Arenaslingan 7, Johanneshov
Nära Ericsson Globe Arena

    3.5 stjärnor
Från 1169 SEK per natt

Boka hotell

HILTON Hotell

JÄMFÖR FLER HOTELL >>

Liknande Hotell

img