Viator

Bra hotell att boka i Stockholm

Stockholm har gott om bra hotell

Stockholm har gott om bra hotell

Stockholm har grymt många boendealternativ att välja mellan. Det finns det mesta du kan tänka dig, från budgetboende till lyxiga alternativ och en massa alternativ där emellan. Runt 60 % av hotellen i Stockholm har en fyrstjärnig standard. I Stockholm finns det även en hel del hotell som dessutom tillhör någon av de stora nordiska hotellkedjorna, så som Scandic, Elite, Nordic Choice och First Hotel.

Fem bra hotell i Stockholm just nu

Lydmar hotell finns vid Nationalmuseum på Blasieholmen. Bor du här så har du en härlig utsikt över Gamla Stan. Alla rum på detta hotell är individuellt inredda. På hotellet finns det även en restaurang med en fantastisk utsikt. Menyn går mot det franska och italienska köket. Hotellets inredning är avskalat men klassiskt.

Grand Hôtel är ett av Stockholms mest anrika hotell. Sedan det öppnade upp 1874 så har många kända och okända bott här. Hotellet har bra läge, ligger mitt emot Stockholms slott. Dessutom så är hotellets restaurang en av Sveriges bästa!

Hotel Rival tidigare känt som Hotel Aston, köptes av Benny Andersson, från ABBA. Det vare han som gjorde om det till Rival och det är Sveriges första boutiquehotell. Här finns det 99 rum att välja mellan, samt att det även finns en bistro, tre barer och café. Hotellet är placerat på Mariatorget 3.

Hotel Kungsträdgården ligger i ett gammalt stenhus, från 1764. Hotellet i sig blev dock renoverat för ett par år sedan. Här finns det gott om rum och i dessa rum har man även valt att bevara flera gamla detaljer. Innergården på detta hotell är häftig att beskåda då det har en Europas största kristallkronor. Hotellet ligger placerat på Västra Trädgårdsgatan 11B.

Hotell Skeppsholmen hittar du just på Skeppsholmen, ganska nära Moderna museet, mitt i stan. Här har du 74 rum att välja mellan, i ett hus, som är från 1699! Det finns en bra restaurang på detta hotell samt att de även har en tennisbana.

Fler bra hotell

Stockholm har så klart ännu fler bra hotell att välja mellan. Du kan till exempelvis bo på Haymarket by Scandic, som ligger på Hötorget. Detta hotell har 400 rum, restaurang, bar och café. De har också en biograf samt ett gym.

Du kan också välja att boka in dig på Sheraton Hotel mitt emot stadshuset eller på Hotel Diplomat som ligger på Strandvägen.

Miss Clara Hotel, som är ett boutiquehotell från kedjan Nobis är ett av stans snyggaste hotell. Rummen på detta hotell är designade av Gert Wingårdh. Du hittar hotellet på Sveavägen.
När du ska välja hotell att bo på i Stockholm, utgå från vad det är du vill göra och se. Du som vill se vissa sevärdheter eller göra vissa aktiviteter kan med fördel boka hotell nära dessa saker. Samma sak om det är en affärsresa du ska göra. Du kan med en enkel sökning här på våra sidor hitta just det hotell du är ute efter. Om du mot förmodan inte hittar det du söker, då kan du kontakta oss.

Clarion Hotel Stockholm  Clarion Hotel Stockholm
Ringvaegen 98, Stockholm
I Stockholm (Södermalm)

    4 stjärnor
Från 1598 SEK per natt

Boka hotell
Park Inn by Radisson Stockholm Hammarby Sjöstad  Park Inn by Radisson Stockholm Hammarby Sjöstad
Midskeppsgatan 6, Stockholm
Nära Ericsson Globe Arena

    4 stjärnor
Från 1282 SEK per natt

Boka hotell

HILTON Hotell

JÄMFÖR FLER HOTELL >>

Liknande Hotell

img