Viator

Bounce Sverige – Kungens kurva

Testa en trampolinpark i Stockholm

Testa en trampolinpark i Stockholm

Bounce är en trampolinpark, placerad i Kungens kurva i Stockholm. Här finns det studsmattor, äventyrsbana, parkourpark och en massa annat skoj för både stora och små! Den som vill hoppa och studsa hela sommaren, kan satsa på ett sommarkort, som gäller 25 juni till 19 augusti. Det finns även kurser att delta i om man vill.
Vad erbjuder denna trampolinpark?
På Bounce finns det massor av saker att göra. Bland deras aktiviteter finns free-jump arena, slam dunk, high performance, big bag, dodgeball, x-park, the wall, cliff jump, super tramp, free run, wall jams och super sessions.
När det gäller free jump arenan, så är det en massa olika trampoliner, där man kan hoppa från trampolin till trampolin, då det finns 50 sammankopplade! En del av dem vinklar sig upp mot väggen.
Slam dunk låter dig dunka som värsta basketstjärnan, med hjälp av en massa studsmattor. Detta område har många olika basketkorgar och vadderade väggar och golv.
Med high performance området är det mer avancerat och är för de som är mer erfarna av att hoppa trampolin och göra tricks med mera.
Big Bag, är vad det låter som, det ger en mjuk landningsplats, när du ska öva dig på tricks av olika slag.
Dodgeball kanske du redan testat i skolan, då även kallat spökboll. Här är det dock på trampoliner som man ska undvika att bli träffad samtidigt som man ska träffa de andra i motståndarlaget.
X-park är en äventyrsbana kan man säga, med olika hinder som ger en utmaning. Det krävs smidighet, styrka, kondition, men det är varierande vägar och moment, så alla kan klara av den!
Boka events eller kalas
På Bounce kan man åka helt själv så väl som att man kan boka in sig att ha ett kalas där om man vill. Det ger en massa roliga aktiviteter hela dagen och kalasvärdar tar hand om allt, från planering till genomförande till att städa efteråt. Det går även att ha sin möhippa eller svensexa här, så väl som att företag kan boka in sin att ha event här om de så önskar. Det ger möjligheter till teambuilding och kick offer utöver det vanliga. Också skolklasser kan boka in en dag på detta ställe.
Se er omkring i Stockholm
Stockholm har en mängd olika saker att erbjuda inte bara en trampolinpark. Året runt sker det konserter, events, samt att det alltid finns sevärdheter att kolla in. Under nyheter hittar du det mesta som sker i denna stad, som är värt att nämna. Missa inte att läsa dem, varje vecka! Där kan du få en massa bra tips på en massa kul saker att göra och att hitta på,
Boka boende
Här på vår sida hittar du ett stort utbud av olika sorters hotell. Det finns både budgetvarianter och lyxvarianter och de som är mitt emellan. Det finns hotell för alla smaker helt enkelt. Sök runt på egen hand på vår sida, eller kontakta oss så hjälper vi dig.
Clarion Hotel Stockholm  Clarion Hotel Stockholm
Ringvaegen 98, Stockholm
I Stockholm (Södermalm)

    4 stjärnor
Från 1598 SEK per natt

Boka hotell
Park Inn by Radisson Stockholm Hammarby Sjöstad  Park Inn by Radisson Stockholm Hammarby Sjöstad
Midskeppsgatan 6, Stockholm
Nära Ericsson Globe Arena

    4 stjärnor
Från 1282 SEK per natt

Boka hotell

HILTON Hotell

JÄMFÖR FLER HOTELL >>

Liknande Hotell

img