Boka julbord i Stockholm

Njut av julbord

Njut av julbord

Nu när vi klivit in i november månad så är det hög tid att se sig omkring efter julbord. Det är ofta från denna månad som det dukas upp och så håller det på in i december månad, ibland ända fram till julafton. Det är inte fel att kunna sätta sig vid dukade bord och ta för sig av en dignande buffé, även om man ska äta julmat hemma med. I Stockholm finns det många olika restauranger som erbjuder julbord. Det är klassiska, traditionella och moderna julbord att välja mellan.

Olika julbord i Stockholm 2018

Det som är bra med julbord är att det finns något som passar alla. Det är allt från vanliga, till vegetariska julbord till julbord med mat från andra länder!

Artipelag

Njut av ett klassiskt julbord, med inlagd sill, hemrökt lax, egengjord senap och mycket mer på Artipelag som ligger i en vacker skärgårdsmiljö. Julborden hålls mellan 30 november till 21 december och priserna ligger från 695 kronor.

BallBreaker

Om du vill äta gott och samtidigt ha lite action är detta julbord perfekt. Det är god mat och valfria aktiviteter att välja mellan. Det finns allt från bowling till 5-kamp. Öppet mellan 22 noveber till 21 december. Priserna är från 495 kronor utan aktivitet.

Ebenist

Denna restaurang finns i gamla stan och det är Plura Jonsson och köksmästaren Daniel Christou som håller i det. Här det ett julbord fyllt med traditionella delikatesser. Öppet mellan 21 november fram till 23 december och kostar från 425 kronor.

Gute

Gute ligger vid Stureplan och är en köttrestaurang. Här är det en vintermeny med fokus på grillat och rökt. Det är family style så det går att dela rätterna med varandra. Ett modernt julbord helt enkelt. Öppet mellan 30 november till 21 december. Priser från 450 kronor.

Eataly

Här kan du njuta av en italiensk julmiddag, med typiska rätter som går att dela med varandra. Det är goda ostar, korvar och mycket mer. Öppet mellan 2-22 december och det kostar 595 kronor.

Brasseriet

Brasseriet i operahuset har ett julbord med en skaldjursmeny. Njut av räkor, ostron, kräftor, hummer och en massa annat gott. Priset är 1075 kronor.

Sheraton

Njut av ett julbord med en fransk tvist. Här är det julskinka, Jansson, gåslever, tartar och efterrätter som julstubbe och macarons med mera. Öppet mellan 29 november till 24 december. Priset är 795 kronor. (kostar 895 kronor på julafton).

Södra Teatern

Här finns det dels ett klassiskt julbord, men även en massa vegetariska rätter. Ät, njut och lyssna på vackert pianospel. Öppet från 28 november till 22 december. Pris mellan 595-695 kronor.

Andra trevliga julbord

Det finns så klart en massa mer julbord över hela staden. Du kan äta julbord på Tre Valv, Fåfängan, Haga Foru, Tabbouli, FågelbroHus, Grand Hôtel, Kumla Herrgård, samt på många platser till!

Boka boende

Om ett julbord i vår vackra huvudstad lockar, boka ett och boka samtidigt ett bra boende. Här på vår sida finns det hotell för alla smaker. Sök dig fram eller kontakta oss för hjälp.

 

Clarion Collection Hotel Wellington  Clarion Collection Hotel Wellington
Storgatan 6, Stockholm
Nära Vasamuseet

    4 stjärnor
Från 1373 SEK per natt

Boka hotell
Elite Palace Hotel  Elite Palace Hotel
St Eriksgatan 115, Stockholm
I Stockholm (Vasastan)

    4 stjärnor
Från 901 SEK per natt

Boka hotell
NOFO Hotel, BW Premier Collection  NOFO Hotel, BW Premier Collection
Tjärhovsgatan 11, Stockholm
I Stockholm (Södermalm)

    4 stjärnor
Från 1453 SEK per natt

Boka hotell

HILTON Hotell

JÄMFÖR FLER HOTELL >>

Liknande Hotell i närheten

img