Besök Wallmans

Show och mat på Wallmans

Show och mat på Wallmans

Wallmans eller Wallmans salonger som ligger i Stockholm är en plats där du kan äta och uppleva shower under tiden. Wallmans var faktiskt först i Sverige med så kallade dinnershows som det heter. Grunden lades av Hasse Wallman och det redan 1956. Detta koncept har sedan expanderat över Sverige samt att det även finns i Köpenhamn, Oslo, Sälen, samt ute på turné. Wallmans ligger på Teatergatan 3 och har så gjort sedan 1991. Det är en upplevelse att gå på en sådan här dinnershow. Du möts upp av artisterna, som även är serveringspersonal samt era personliga guider för kvällen. Det kommer bli en kväll du sent ska glömma. Så se till att ta med dig dina vänner och din familj på detta!

Vårshow under 2019

Vårens show på Wallmans startade redan 11 januari i år och håller på fram till den 15 juni. Denna show heter Forever Young och det är en publiksuccé som fått högsta betyg av tidigare gäster. Bland annat innehåller denna show kavalkad av 90-talsfavoriter, female power, rock och en massa mer! Till detta får du en flerrättersmeny, som serveras av de som uppträder!

Tidigare artister

Wallmans är platsen där många artister vi har idag haft så att säga sin språngbräda. Många som började på Wallmans har sedan fortsatt med egna karriärer som sångare, sångerskor, musiker, med mera. Bland de som jobbat på Wallmans och är kända än idag hittar vi Sonja Aldén, Linda Bengtzing, My Blomqvist, Shirley Clamp, Hanna och Lina Hedlund, Tess Merkel, Martin Stenmarck och många fler därtill.

Andra shower i Stockholm

Det som är så bra med Stockholm är att du har inte bara Wallmans att gå till på show. Det finns en massa mer att se och göra. Det är stand upp på Norra Brunn, teaterkvällar, musikaler och mycket mer. I vår kategori nyheter kan du hålla dig uppdaterad med vad som händer och sker i Stockholm så missa inte att gå in där varje vecka och läs. Vi skriver även om andra saker, som sevärdheter samt ger tips på bra ställen att äta på, dansa på, bo på och mycket mer.

Boka boende

Här på vår sida har vi samlat en massa olika sorters boenden i Stockholm. Det gör att det ska finnas något för alla. Kanske du vill bo på ett hotell med spa, eller överdådig lyx? Eller är du mer av en person som föredrar budget hotell? En del vill bara ha en säng att sova i, andra vill att rummet ska vara en stor del av semestern. Så du som har tänkt dig att komma hit till Stockholm, se till att välja ett av alla våra hotell och boka in så många nätter du tänkt dig vara här. Sedan kan du upptäcka vad Stockholm har att erbjuda dig! Om du behöver hjälp med något eller om det är så att du har en fråga eller två, då går det bra att kontakta oss. Så ska vi försöka hjälpa dig.

Clarion Hotel Stockholm  Clarion Hotel Stockholm
Ringvaegen 98, Stockholm
I Stockholm (Södermalm)

    4 stjärnor
Från 1598 SEK per natt

Boka hotell
Grand Hotel Saltsjöbaden  Grand Hotel Saltsjöbaden
Hotellvägen 2, Saltsjobaden
Vid vattnet

    3.5 stjärnor
Från 1711 SEK per natt

Boka hotell
Grand Hôtel Stockholm  Grand Hôtel Stockholm
Södra Blasieholmshamnen 8, Stockholm
Nära Vasamuseet

    5 stjärnor
Från 3572 SEK per natt

Boka hotell

HILTON Hotell

JÄMFÖR FLER HOTELL >>

Liknande Hotell i närheten

img