Besök Trädgårdsmässan 22-25 mars

Besök Trädgårdsmässan och bli inspirerad!

Besök Trädgårdsmässan och bli inspirerad!

Den 22 till den 25 mars kan du besöka Nordiska Trädgårdar. Träffa runt 400 utställare, inspireras av balkonger och trädgårdar, handla växter och redskap eller varför inte ta och gå på flertalet seminarier med experter, inspiratörer och trädgårdsprofiler. Denna mässa passar alla som har någon form av trädgård, eller bara älskar växter och grönt. Platsen är Stockholmsmässan.

Vad händer på trädgårdsmässan?

På trädgårdsmässan händer det en massa skoj. Det är flera olika seminarier som du kan gå på, där du kan lära dig mer om olika saker inom växtriket eller inom trädgård. Hela mässans program hittar du här. Du kan även besöka en mängd olika utställare, som har många roliga saker att titta på så väl som att du kan handla av dem om du vill. Mässan har öppet torsdag till söndag mellan 09:00 och 18:00.

På Stockholmsmässan kan du även passa på att äta något gott, då det finns flera restauranger. Det finns 12 permanenta restauranger och caféer, samt att det även kommer att finnas flera tillfälliga serveringar ute i mässhallarna.

Du hittar enkelt hit, då bussar och pendeltåg stannar vid Älvsjö Station, som är Stockholmsmässans närmsta granne. På tio minuter tar pendeltåget dig från Stockholm Central till Stockholmsmässan.

Du kan hålla superkoll på vad som händer på mässan, genom att ladda ner deras app. Då ser du när och var olika events, och programpunkter sker.

Vart ska du bo?

Om du vill boka ett boende som är nära Trädgårdsmässan så går det utmärkt. Det finns ett hotell som ligger vägg i vägg med själva Stockholmsmässan. Här finns nämligen Scandic Talk. Du har hela 248 rum att välja mellan och det finns även en restaurang som serverar både frukost och middag. Det finns roomservice samt en mängd andra faciliteter. Det finns så klart andra bra hotell att välja mellan, som Best Western Royal Star Hotel, som även den ligger nära Stockholmsmässan.

Självklart kan du även välja andra hotell, som ligger en bit från mässan. Här på vår sida hittar du en mängd olika boendealternativ att välja mellan. Du kan söka fram hotell via vad de heter, via stadsdelar (mässan håller till i Älvsjö) eller via vad det är för typ av hotell du är ute efter. Om det är så att du har några frågor, eller helt enkelt vill ha hjälp med att boka boende så kan du kontakta oss.

Best Western Royal Star  Best Western Royal Star
Maessvaegen, Alvsjo
Nära Stockholmsmässan

    4 stjärnor
Från 1129 SEK per natt

Boka hotell
Hotell Älvsjö  Hotell Älvsjö
Johan Skyttes Väg 190, Alvsjo
Nära Stockholmsmässan

    3 stjärnor
Från 466 SEK per natt

Boka hotell
Scandic Talk Hotel  Scandic Talk Hotel
Mässvägen 2, Alvsjo
Nära Stockholmsmässan

    4.5 stjärnor
Från 1086 SEK per natt

Boka hotell

HILTON Hotell

JÄMFÖR FLER HOTELL >>

Liknande Hotell i närheten

img