Viator

Berns Hotell

Berns Hotell vid Berzelii Park i Stockholm
I en gränd mitt i centrala Stockholm ligger kanske en av stadens mest gömda juveler, Berns Hotel. Här kan du äta bra, dansa bättre och bo bäst.

I Berzelii Park ligger ett litet boutiquehotell i en vacker byggnad med modern inredning. Granne med Kungliga Dramaten, Kungsträdgården och China Teatern har Berns Hotel allt man kan önska sig i underhållningsväg. Läget är oslagbart då det är gångavstånd till det mesta i Stockholms innerstad som shopping, kultur, gastronomi och nattliv. Berns själva erbjuder två restauranger och helt makalösa 11 barer/lounger.

Hotellet har 82 gästrum med bekvämligheter som wifi, minibar, lyxtoalettartiklar och sängkläder av exklusiv egyptisk bomull. Rumskategorierna går i Standard Single, Standard Double, Superior, De Luxe och Svit. Eller varför inte bo ännu lite mer exklusivt och boka in dig på Robert Berns Svit eller Klocksviten.

I den majestätiska frukostsalongen avnjuts en frukostbuffé under speglar och kristallkronor. Ät frukost som boende gäst eller varför inte komma in och äta en hotellfrukost i en vacker miljö bara för att möjligheten finns?

Som hotellgäst har du även exklusiv tillgång till Berns Hotels takterass med cocktails, musik, sushi och vacker utsikt över Stockholm City. Du visar ditt nyckelkort och tar med dig så många du får plats med i den lilla hissen upp till sjätte våningen.

Berns två restauranger heter Berns Asiatiska och Berns Bistro Bar. Berns Asiatiska bjuder på smaker från Asiens alla hörn. Restaurangen återfinns i White Guide och har även vunnit 2015 års Certificate of Excellence av Tripadvisor.

Prova rätter som Sashimi, Ångkokt Dim Sum eller varför inte grillad Svartådalsbiff. Njut av frukost, lunch, brunch, middag eller Afternoon Tea här.

Berns Bistro Bar hittar du också i White Guide och köket tar dig tillbaka direkt till Frankrike med rätter som Moules Frites, Steak Tartare och Boeuf Bourguignon. Sitt tillbaka och njut av fransk radiomusik och viner från i princip alla franska vindistrikt.

Så välkommen till Berns Hotel, här finns allt att göra.

Berns Hotel  Berns Hotel
Berzelii Park, Näckstroemsgatan 8, Stockholm
Nära Kungliga Operan

    4.5 stjärnor
Från 1627 SEK per natt

Boka hotell

HILTON Hotell

JÄMFÖR FLER HOTELL >>

Liknande Hotell i närheten

img