Amaranthe till Fryshuset i Stockholm

Amaranthe till Fryshuset

Amaranthe till Fryshuset

Amaranthe, det svensk-danska metalbandet kommer till Stockholm och fryshuset nu i februari. Med sig har de Follow The Cipher och Warkings. Köp din biljett och upplev melodisk metal när den är som bäst. Nyligen kom bandets nya album, HELIX, som du troligen kommer att få höra låtar från. Detta album har hyllats en hel del av tidningarna. Datumet som de spelar i Stockholm är den 13/1. Hotellet, det bokar du med oss!

Amaranthe

Amaranthe är ett svenskt-danskt metalband som dessutom har en del inslag med electronica. Bandet bildades av Jake E och Olof Mörck. Sedan gick sångarna Elize Ryd och Andy Solvestrom med samt trummisen Morten Lowe. Den första demon med bandet kom 2008 och sedan 2011 så kom deras första skiva med samma namn som bandet. Andy Solvestrom lämnade bandet under slutet av 2013 och ersattes med Henrik Englund.

Efter sitt första album så har detta band släppt ytterligare 4 album. Det var The Nexus 2013, Massive Addicitive 2014, Maximalism 2016 samt Helix 2018.

Fryshuset

Fryshuset ligger i Stockholm, men har även verksamheteter i Göteborg, Malmö och Nybro. Det är nämligen en stiftelse som har en mängd saker som främst riktas mot ungdomar. Fryshuset startades redan 1984 av Anders Carlberg och en grupp medlemmar inom föreningen KFUM Söder i Stockholm som har bedrivit föreningsliv bland ungdomar på Södermalm sedan år 1890. De hade i uppdrag att hitta en bra lokal och valet föll på ett gammalt fryslager i Stockholms innerstads utkanter. Därav fick det namnet det har idag. Lokalerna räckte inte till och i mitten av 1990-talet så flyttade man till större lokaler i Södra Hammarbyhamnen.

Läs våra nyheter

Vi skriver varje vecka om saker som händer och sker i Stockholm. Gå on på våra nyheter för att hitta nya roliga saker att göra. Vi tipsar om bra sevärdheter så väl som tips på konserter, events, matställen, barer, och mycket mer. Dessutom kan du även hitta en del saker du vill göra igen, som du glömt av fanns.

Boka hotell

Är det så att du är sugen på att se Amaranthe när de kommer till Stockholm? Då ska du se till att haffa en biljett till deras konsert. Sedan får du inte glömma bort att även boka ett hotell. Det kan vara skönt att ha en säng att lägga sig i efter en trevlig konsert på Fryshuset. Här hos oss finns det en massa bra alternativ. Dels finns det flera bra boendealternativ nära Fryshuset, dels har vi hotell över hela Stockholm stad. Det innebär att du kan hitta det boende som passar dig och ditt sällskap. Det finns enklare alternativ så väl som lite mr lyxigare alternativ. Du kan söka runt på vår sida för att se vad du har för alternativ. Om du behöver hjälp eller har några frågor, så är du välkommen att kontakta oss. Vi ska se till så att du får svar på de frågor du har. Vi kan även assistera dig när du ska boka.

Clarion Hotel Stockholm  Clarion Hotel Stockholm
Ringvaegen 98, Stockholm
I Stockholm (Södermalm)

    4 stjärnor
Från 1598 SEK per natt

Boka hotell
Park Inn by Radisson Stockholm Hammarby Sjöstad  Park Inn by Radisson Stockholm Hammarby Sjöstad
Midskeppsgatan 6, Stockholm
Nära Ericsson Globe Arena

    4 stjärnor
Från 1282 SEK per natt

Boka hotell

HILTON Hotell

JÄMFÖR FLER HOTELL >>

Liknande Hotell

img