Viator

Ett gäng restauranger du inte får missa när du besöker Stockholm

Njut av god mat och dryck på en av alla restauranger i Stockholm

Njut av god mat och dryck på en av alla restauranger i Stockholm

I Stockholm finns det en hel del restauranger att välja mellan, så du behöver inte gå hungrig när du besöker denna stad! Under de senaste åren så har det kommit fler och fler restauranger som blivit mycket populära och det är både nya koncept och nya krogar som poppar upp. Det finns restauranger i lyxigare nivå så väl som restauranger med en lagom prislapp på maten. Här får du ta del av en blandad kompott av restauranger som vare sig turister eller de som bor i Stockholm bör missa!

Restaurang AG, är en restaurang på Kronobergsgatan 37, Kungsholmen och här serveras några av stans allra bästa köttbitar! Denna restaurang ligger i en industrilokal och får därmed en ganska hipp faktor. Det finns även en syskonkrog till denna restaurang, som heter Rolfs Kök, som ligger i stan, missa inte den heller.

Farang, ligger på Tulegata 7 i Vasastan, och även denna restaurang ligger i en gammal industrilokal. Här kan du få en fantastisk smakresa i Asien. Grundarna bakom denna restaurang har erfarenhet av fine dining från flera berömda krogar.

Du som vill få en maffig upplevelse, ska besöka Brasseriet på Operahuset, som ligger på Gustav Adolfs torg, Norrmalm. Här serveras bland annat goda franska rätter i restaurangens lokaler som har en massa pelare, marmor, heltäckningsmattor, speglar och guld. Om du kommer hit under sommaren, missa inte att gå ut på deras terrass, som ger dig en vacker vy över slottet och Strömmen.

Om du vill testa lyxig mat i en annorlunda förpackning, besök Punk Royale, som ligger på Söder. Denna krog har blivit hyllad och bakom står två kockar, Jocke Almqvist och Kalle Nilsson. Här får du en upplevelse utöver det vanliga!

Brasseri Balzac, så får du uppleva både Paris så väl som New York. Denna restaurang ligger på Odengatan 26, Vasastan, och ger dig mat som influerats från Paris och New York. Menyn innehåller allt från ostron och snacks till smårätter och varmrätter.

Om du vill uppleva en känsla av Molin Rouge så kan du besöka Le Rouge, som ligger på Brunnsgränd 2-3 i Gamla Stan. Restaurangen är i rött och guld och med en fransk 1800-tals stil. Maten går inte heller av för hackor!

För dig som vill äta en riktigt god burgare, ska bege dig till Flippin’ Burgers, Observatoriegatan 8 i Vasastan. Dessa hamburgare är vida omtalade och enligt The Daily Meal, från USA, så är detta de allra bästa hamburgarna i världen, utanför USA. Ställ er i kö i god tid, det är många som vill hit och det går inte att boka bord.

Boka ditt boende med oss

Om du har tänkt att besöka Stockholm över ett par dagar och äta på flera av dessa restauranger så väl som att ta del av alla sevärdheter som finns i Stockholm så bör du boka ett bra hotell. Här hos oss finns det hotell i alla prisklasser. Du söker enkelt fram olika alternativ här på vår sida. Om du inte hittar vad du söker, så är du välkommen att kontakta oss.

 

 

Clarion Hotel Stockholm  Clarion Hotel Stockholm
Ringvaegen 98, Stockholm
I Stockholm (Södermalm)

    4 stjärnor
Från 1598 SEK per natt

Boka hotell
Elite Palace Hotel  Elite Palace Hotel
St Eriksgatan 115, Stockholm
I Stockholm (Vasastan)

    4 stjärnor
Från 901 SEK per natt

Boka hotell
Wasa Park Hotel  Wasa Park Hotel
Sankt Eriksplan 1, Stockholm
I Stockholm (Norrmalm)

    2.5 stjärnor
Från 668 SEK per natt

Boka hotell

 

HILTON Hotell

JÄMFÖR FLER HOTELL >>

Liknande Hotell i närheten

img