Viator

Ett nytt hotell för design- och konstkänsliga

At Six hotell vid Brunkebergstorg i Stockholm
Nya hotellet ”At Six” är ett av de mest spännande hotellsamarbetena just nu. Genom att låta prisbelönta Universal Design Studio fylla hotellet med konst och inredning ska man få boende och besökare att trivas, inspireras och beröras.

Att satsningen är Stockholms största och Nordic Choice Hospitality Groups mest betydande någonsin, samt arkitekt- och designbyråns första projekt i Sverige skvallrar om att det inte sparas på krutet. Livsstilshotellet At Six både hyllar sin adress (Brunkebergstorg 6) och planerar att få kvarteret Brunkebergstorg återigen att blomma upp som händelsernas mittpunkt i centrala Stockholm.

Kräsna jetsetters liksom trendiga Stockholmsbor ska hitta sin plats i At Six för att träffas och diskutera tankar. Hotellet ämnar ta plats som det ”tredje rummet”: en naturlig mötesplats mellan arbete och vardag. I erbjudandet ingår rum i världsklass och en dygnet-runt-service, samt ett tiotal väldesignade barer, caféer och restauranger att välja mellan.

En av restaurangerna kommer att vara en takkrog över två våningar där gästerna kan mätta både magen och ögat med en imponerande utsikt över Stockholm. Pocka på uppmärksamhet kommer även hotellets fokus på design och konst att göra. At Six VD och hotellchef Anna Spjuths uttalande ”att bo här är mycket mer än en övernattning” lämnar stora förväntningar.

HILTON Hotell

JÄMFÖR FLER HOTELL >>

Liknande Hotell i närheten

img