Viator

Laddad för Allsång? Det här är årets programledare! Kom med du också!

Allsång på Skansen i Stockholm, Djurgården
Den 23 juni är det dags för 2015 års allsångspremiär på Sollidenscenen på Skansen.

Petra Marklund är tillbaka som programledare för andra året i rad och ska underhålla svenska folket under åtta tisdagar i juni, juli och augusti.

Sjung med hemma i tv-soffan eller kom till skansen du också och var med och sjung tillsammans med det gungande folkhavet direkt på Solliden. Du betalar bara entré på Skansen och tar dig sedan till Allsångsscenen. Där finns ett begränsat antal sittplatser, så det gäller att vara i god tid, om man inte vill stå, vilket dock kan vara nog så underhållande om det är någon bra artist som ändå får alla på fötter.

Onsdagen den 20 juni mellan klockan 11.30–14.00 hålls en pressdag på Sollidenscenen där årets artister presenteras.

Allsång på Skansen har underhållit svenskarna sedan 1979, då första Allsången TV-sändes på SVT. Sedan dess har allsång sänts regelbundet varje sommar sedan 1990 och har haft totalt fem programledare. Bosse Larsson, Lasse Berghagen, Anders Lundin, Måns Zelmerlöw och sedan 2014 tog den första kvinnliga programledaren, Petra Marklund, över.

Svenska artister som Tommy Körberg, Peter Jöback, Thore Skogman, Povel Ramel, Sanna Nielsen, Jan Malmsjö, Carola och Björn Skifs med flera har gästat allsångsscenen, men även internationella storstjärnor som Johnny Logan, Ricky Martin, Wyclef Jean och James Blunt har tagit plats på scen, liksom även stora svenska stjärnor som slagit internationellt som Robyn, Icona Pop, The Sounds, The Ark och Darin.

›› Glöm inte heller att förköpa biljetter till Allsång på Skansen hos Ticnet så du slipper köa.

Hotell för Allsång på Skansen i Stockholm

Sommaren vore inte komplett utan Allsång på Skansen, så har du tiden och kommer långväga ifrån, så listar vi här nedan 3 hotell i närheten av Skansen.
Hotell Drottning Kristina bor du centralt på Östermalm ett stenkast från Stureplan. Bo bekvämt i ett av de 101 gästrummen med platt-tv och minibar. Hotellet har gratis wifi, restaurang och bar.
Det finns tyvärr inga lediga hotell i just nu.

Lite närmare Djurgården på Strandvägen hittar du Hotel Diplomat. Med 4,5 stjärnor har detta hotell i denna anrika byggnad 130 gästrum utrustade med wifi, minibar och platt-tv. Njut av god frukost och vacker utsikt på den egna restaurangen.

Hotel Diplomat  Hotel Diplomat
Strandvagen 7c, Stockholm
Nära Vasamuseet

    5 stjärnor
Från 3138 SEK per natt

Boka hotell

Och på Djurgården ligger Pop House Hotel (tidigare Melody Hotel). Med bara några minuters gångavstånd till Skansen, Gröna Lund och ABBA the museum bor du i ett av 48 gästrum. Hotellfrukosten får man inte missa och du håller dig uppkopplad med gratis wifi.
Det finns tyvärr inga lediga hotell i just nu.

HILTON Hotell

JÄMFÖR FLER HOTELL >>

Liknande Hotell

img