Paul Simon: Homeward Bound The Farewell Tour

Paul Simon kommer till Stockholm

Paul Simon kommer till Stockholm

Den 16 maj i år påbörjade Paul Simon sin farväl-konsert i USA, vilken kommer att fortsätta över Storbritannien och Europa. Till Stockholm kommer han den 30 juni och då till Globen. Det finns fortfarande biljetter kvar, så se till att haffa din egen. Hotellet bokar du med oss!
Paul Simon
Paul Simon är en legendarisk låtskrivare, artist och känd både på egen hand och tillsammans med Art Garfunkel. Den sistnämnda hörde Paul redan som 9-åring. De kom att samarbeta 1964–1970, samt hade ett par återföreningar 1981-83, 1991 samt 2003-2004, men Paul var huvudsakligen soloartist sedan 1970-talet. Paul Simon föddes 1941 i New Jersey. De flyttade strax därpå till New York och bodde då tre kvarter från Art Garfunkel.
Paus Simon har under sin karriär gjort 13 studioalbum på egen hand, 5 album som Simon & Garfunkel. Han har vunnit 16 Grammys, samt Grammy of a Lifetime-pris för arbetet med just Simon & Garfunkel. Han har även haft 29 top-40 singlar enbart i USA, varav 14 av dem kom topp 10 eller högre. Bland dessa fanns “50 Ways to Leave Your Lover”, “Kodachrome,” “Loves Me Like A Rock,” “Mother and Child Reunion,” “Late In The Evening,” “You Can Call Me Al” samt flera andra. Med Simon & Garfunkel, skrev och uppträdde han med #1 singles, “The Sound of Silence,” “Mrs. Robinson,” “Bridge Over Troubled Water.
Paul Simon är medlem i Songwriters Hall of Fame, samt Rock ‘n’ Roll Hall of Fame, både som soloartist och med Simon & Garfunkel. Han har även mottagit flera andra priser genom åren. Han har även varit med och startat Children’s Health Fund (CHF), som donerar och ordnar personal till mobila läkarmottagningar för att ge vård till fattigare familjer i USA. Han har även varit med och samlat in fler miljoner dollar till olika saker.
Boka boende
Om du tänker dig att gå på denna farväl-konsert i Stockholm och har köpt biljett eller är på väg att göra, så är det bra att ha ett hotell att stanna över på. Här på vår sida hittar du boenden som passar alla plånböcker. Det finns hotell nära Globen, så väl som i övriga delar av Stockholm. Du kan söka runt på vår sida på en mängd olika sätt. Om du behöver hjälp med din bokning, eller har frågor att ställa är du välkommen att kontakta oss.
Birka Hostel  Birka Hostel
Luntmakargatan 14-16, Stockholm
Nära Kungliga Operan

    2 stjärnor
Från 407 SEK per natt

Boka hotell
Bo Hotel  Bo Hotel
Arenavägen 69, Johanneshov
Nära Eriksdalsbadet

    3 stjärnor
Från 461 SEK per natt

Boka hotell
Mosebacke Hostel  Mosebacke Hostel
Högbergsgatan 26, Stockholm
Nära Fotografiska museet

    2 stjärnor
Från 495 SEK per natt

Boka hotell

HILTON Hotell

JÄMFÖR FLER HOTELL >>

Liknande Hotell i närheten

img