Viator

Gissa vilket Stockholm hotell som Justin Bieber valde?

grand-hotel-logo
När en av världens mest populära artister lämnade ett hotell i Stockholm så stod 1000-tals tjejer utanför och skrek. Den kände killen var Justin Bieber och han sågs lämna det anrika hotellet med en ex-flickvän – Selena Gomez. Om ni undrar vilket hotell han övernattade på under Stockholmsvistelsen så är svaret Grand Hotel. Kanske inte så förvånande för de som kan Stockholms hotellutbud? Har han bott där tidigare och varit nöjd eller har han fått rekommenderat hotellet av någon annan? Eller är det kanske Selena Gomez som ville bo på Grand?

Varför valde Bieber och Gomez Grand Hotel?

Det finns egentligen inte så många givna lyxhotell i Stockholm med traditioner att hantera större kändisar. Grand Hotel blir lätt ett givet val på grund av dess utmärkta läge, goda historik och utmärkta service. Om du vill boka rum på Grand Hotel så får du normalt betala 2000-3000 kr per natt, så det är inget som är omöjligt att bekosta på något vis. Har du riktigt tur så kanske du hamnar i samma rum som Justin Bieber sovit i..

Nedan återfinns ett videoklipp med paparazzis som försöker fotografera Justin Bieber utanför Grand Hotel i Stockholm. Ps. Skruva gärna ner volymen lite för Justin Biebers fans skriker rätt högt..

HILTON Hotell

JÄMFÖR FLER HOTELL >>

Liknande Hotell i närheten

img