Final Idol – Globen 8 december

Missa inte finalen av Idol i Globen

Missa inte finalen av Idol i Globen

Under hösten har ett gäng begåvade människor varje fredag kämpat sig framåt i Idol, musikprogrammet som tar fram nya artister. I fredags gick semi-finalen av stapeln. Då stod det mellan tre deltagare, Hanna Ferm, Christoffer Kläfford och Gabriel Cancela. När semin startade, så informerades det om att i år, kommer det vara bli två deltagare vidare till den stora finalen i Globen. Tidigare år har det skickats tre personer till final, men detta är nu då alltså borttaget igen. När fredagens semifinal var över, stod tittarnas val klart, de som gick till final var Hanna Ferm och Christoffer Kläfford.

Stor Idolfest med gästartist

Den 8 december ligger bara runt hörnet och finalen likaså. Dock finns det ännu kvar biljetter till Globen, så säkra dem redan nu!

Idols final kommer vara en stor fest och det kommer en gästartist. De som kommer är Hov1.

Hov1 består av Ludwig Kronstrand, Noel Flike, Dante Lindhe och producenten Axel Liljefors Jansson.  De släppte debutalbumet ”Hov1” i våras, närmare bestämt den 28 april. Den tog direkt 1:a platsen på den svenska albumlistan och låg 1:a hela sju veckor. Dessutom har alla deras låtar från deta album gått raka vägen in på topp 50 på Spotify. Det har en svensk debutant aldrig någonsin tidigare lyckats med. Nu har dessutom albumet gått platina och singlarna “Gift”, ”Gråzon” och ”Mandy Moore” har samtliga gått dubbel platina. Den 3 november släppte Hov1 sin senaste singel “Pari” som gästas av Jireel som blev 1:a på Spotify och även den officiella singellistan i Sverige.

Boka ditt boende redan nu

Om du ska köpa en biljett till den stora finalen i Idol, eller kanske redan har säkrat de så är det bra att även säkra upp ett boende. Vi har flera hotell som ligger nära Globen, så nära att du kan ta dig mellan hotellet och arenan till fots! Du kan enkelt söka fram hotell här på vår sida eller så kontaktar du oss så hjälper vi dig. Varför inte passa på att njuta av Stockholm hela helgen när du ändå är här? Boka in dig på ett av våra billigare alternativ så kan du lägga resten av pengarna på att shoppa till julen, som julklappar och annat kul.

Maude's Hotel Enskede  Maude's Hotel Enskede
Svedmyraplan 3, Enskede
Nära Tele2 Arena

    3.5 stjärnor
Från 1440 SEK per natt

Boka hotell
Park Inn by Radisson Stockholm Hammarby Sjöstad  Park Inn by Radisson Stockholm Hammarby Sjöstad
Midskeppsgatan 6, Stockholm
Nära Fotografiska museet

    4 stjärnor
Från 1238 SEK per natt

Boka hotell
Quality Hotel Globe  Quality Hotel Globe
Arenaslingan 7, Johanneshov
Nära Fotografiska museet

    3.5 stjärnor
Från 1130 SEK per natt

Boka hotell

HILTON Hotell

JÄMFÖR FLER HOTELL >>

Liknande Hotell

img