Stockholms bästa lunchställen

Testa lunchställen i Stockholm

Testa lunchställen i Stockholm

Ibland vill man bara äta något gott mitt på dagen, som lunch. Kanske är ni ute och tittar på sevärdheter, shoppar eller bara flanerar i stan. I Stockholm finns det en mängd olika ställen att äta lunch på och här kommer tips på flera stycken som är bland de bästa!

Budgetalternativ

Östermalms korvspecialist

En Östermalmkändis, som många stockholmare gärna går till är detta lunchställe. Här hittar ni korvar från hela världen! Det är perfekt om ni bara vill ta något när ni är på språng, eller vill äta en billig lunch. Ni hittar dem på Nybrogatan 57

Hötorgshallen

Hötorgshallen är bra på det sätt att det finns en mängd olika alternativ. Det går att äta på plats eller att ta med sig. Det finns både husmanskost så väl som meze och mycket mer. Det finns alla sorters prisklasser med för den delen, så det går att hitta extrem billig lunch här!

Andra budgetalternativ är FLFL, som serverar falafel och hummus, och andra goda rätter De finns på Skånegatan 87. För dig som vill äta på en autentisk mexikansk taquería, så finns La Neta på Barnhusgatan 2

Mellanpris

Råkultur

Denna restaurang finns på Kungstensgatan 2 och serverar sushi av hög klass. När det är vår och sommar är det perfekt att sitta ute på deras terrass.

Minh Mat

Minh Mat är en vietnamesisk bistro, på Odengatan 94. Här är det moderna rätter från det vietnamesiska köket men i form av streetfood. Här kan ni äta bland annat Banh xeo, som är enorma vietnamesiska crêpes fyllda med antingen kött eller tofu.

Matdistriktet

Denna restaurang, har bara öppet för just lunch. Det är mat lagad av ekologiska och svenskodlade råvaror. Det är en god buffé som serveras, men utbudet varierar varje dag. Du får plocka din egen tallrik och betala per hekto. Denna restaurang ligger på Rådmansgatan 57

Lyxigare luncher

Självklart finns det även de restauranger som erbjuder lyxigare lunchalternativ för dig med lite tjockare plånbok. På Strömgatan 14, Norrmalm finns till exempel Brasseriet, I Vasastan finns Farang och på Södermalm hittar ni Himlen.

Upplev Stockholm

Stockholm har en mängd olika saker att erbjuda, inte bara mat. Läs gärna våra tidigare nyheter för att hitta sevärdheter, upplevelser, aktiviteter och mycket mer. Oavsett vad ni vill hitta på att göra, så är det dock inte fel att äta lunch på ett av de ställen vi rekommenderar ovan.

Boka boende

Om ni har planer på att stanna över ett par nätter i vår vackra huvudstad, så hittar ni här på vår sida en mängd olika hotell. Det går att söka fram dem via namn, via stadsdelar eller via typ av hotell. Om ni inte hittar det ni söker, eller om ni har några frågor så går det bra att kontakta oss.

 

Clarion Hotel Stockholm  Clarion Hotel Stockholm
Ringvaegen 98, Stockholm
I Stockholm (Södermalm)

    4 stjärnor
Från 1529 SEK per natt

Boka hotell
Elite Palace Hotel  Elite Palace Hotel
St Eriksgatan 115, Stockholm
I Stockholm (Vasastan)

    4 stjärnor
Från 862 SEK per natt

Boka hotell
Wasa Park Hotel  Wasa Park Hotel
Sankt Eriksplan 1, Stockholm
I Stockholm (Norrmalm)

    2.5 stjärnor
Från 639 SEK per natt

Boka hotell

HILTON Hotell

JÄMFÖR FLER HOTELL >>

Liknande Hotell i närheten

img