Viator

Stockholm Design Week och Stockholm Furniture & Light Fair

Missa inte Stockholm Design Week

Missa inte Stockholm Design Week

Mellan 3 februari och den 9 februari är det Stockholm Design Week. I år, 2020 så fyller Stockholm Furniture & Light Fair dessutom 70 år. Den delen av mässan kommer att ha öppet mellan 4-8 februari, men endast den 8 februari är för allmänheten. Hotellet för denna vecka, det bokar du med oss.

Stockholm Furniture & Light Fair

Stockholm Furniture & Light Fair arrangerades första gången 1951. De har gått från att vara en lokal möbelmässa till att vara världens ledande event för skandinavisk design. Idag är det över 700 utställare som finns med. 80 % av utställarna representerar företag från de skandinaviska länderna. Kombinationen Stockholm Design Week och Stockholm Furniture & Light Fair innebär att vecka 6 numera är en given kalenderbokning hos inköpare, arkitekter, designer och journalister från hela världen.

Stockholm Design Week

Stockholm Design Week har tillsammans med Stockholm Furniture & Light Fair kommit att etablera sig till att vara den viktigaste veckan under året för skandinavisk design och det sedan år 2002 då det startade. Veckan hålls årligen i februari och är en mötesplats för köpare, arkitekter, designers, press och influencers över hela världen. Förra årets vecka innehåll fler än 400 olika event. Denna vecka är inte endast på en plats utan sker på olika platser runt om i Stockholm. Det är i gallerior, showrooms, middagsbjudningar, museer, och kulturplatser.
Allt du behöver veta om denna vecka och vad det finns för event, det kan du läsa om på denna sida.

På Stockholmsmässan mäter du en mängd utställare, så det är värt att besöka den under denna vecka. Du kan enkelt ta dig hit via buss, pendeltåg eller med bil. Pendeltåget från Stockholm City mot Älvsjö station avgår 8-14 gånger i timmen och tar endast 10 minuter. Tar du bvilen så kör du E4/E20 och följer skyltarna mot Mässan/Älvsjö.

Passa på att njuta av Stockholm

Om du ändå åker hit för att kolla in design och möbler, passa även på att se dig omkring i Stockholm. Vår vackra huvudstad har mycket att erbjuda i form av sevärdheter så väl som i events med mera. Du kan hitta en hel del att se och göra genom att kolla in våra nyheter. Under året som kommer så finns det en hel del att se och göra, så oavsett när du ska till Stockholm, se till att läsa våra nyheter innan.

Boka hotell

För att kunna stanna flera dagar är det bra att boka ett passande hotell. Här hos oss finns det en massa bra alternativ när det kommer till boende. Dels kan du välja att bo nära Älvsjö och mässan eller så bor du mitt i stan. Det går att välja billigare budgetalternativ så väl som det går att ta lite lyxigare hotell. Allt handlar om vad du vill! Du kan söka runt på vår sida efter olika hotell och boka det som passar dig bäst. Är det så att du inte hittar det du söker eller behöver hjälp med att boka, då kan du kontakta oss. Vi kan även hjälpa dig om det är så att du har frågor kring något.

Best Western Royal Star  Best Western Royal Star
Maessvaegen, Alvsjo
I Älvsjö (Enskede-Årsta-Vantör)

    4 stjärnor
Från 1180 SEK per natt

Boka hotell

HILTON Hotell

JÄMFÖR FLER HOTELL >>

Liknande Hotell

img