Saker att se och göra under augusti månad i Stockholm

Njut av Stockholm i augusti

Njut av Stockholm i augusti

Augusti är snart över oss och denna sommarmånad är perfekt att göra en massa skoj saker i Stockholm. Vädret är fortfarande perfekt och det händer en hel del i vår huvudstad. Det är allt från bio, pride, spökvandring, museer, tävlingar, ölprovningar och marknader.

Upplev Stockholms alla sidor

Varför inte testa att se på bio under stjärnorna? Det går utmärkt att göra varje söndag! Dessutom är det helt gratis. Under augusti månad kan du se filmerna Moonrise kingdom, Det stora blå, Superbad och St Vincent. I augusti är det även dags för pride! Under denna festival händer det en massa roliga saker, det är artister, uppträdanden, seminarier, utställningar, föreställningar och så klart den stora pride paraden!

Augusti bjuder även på Skärgårdsturnén, som är Tina Ahlin med olika artister och kollegor. Denna gången har hon med sig Lill Lindfors, Jack Vreeswijk och Love Antell.

Andra saker att göra denna månad är att gå på leksaksmuseet i Nacka, eller Tekniska museet eller ABBA the Museum. Eller varför inte ta en hel dag på Gröna Lund?

På Bar& Bistro Chapman går det annars utmärkt att njuta ab god mat och dryck, då de har en öppen sommarbar på en båt, med fantastisk utsikt. De ligger på Skeppsholmen utanför Nationalmuseet.

En spökvandring är annars något som är kul att göra. Det är en guidad tur, ledd av en skådis genom Gamla Stan. Här får du höra en massa spännande saker och kanske se ett eller annat spöke!

Delta i 100 point challenge annars, som är varje lördag. Det är ett två timmar långt äventyr, runt hela stan! Det är ett spel, en frågesport och kamp mot klockan. Lös ledtrådarna, lokalisera platserna och använd er polaroidkamera för att dokumentera utmaningarna.

Fler saker att aktivera er med i Stockholm under denna månad är att testa på att flyga i en vindtunnel, upptäcka Östermalms historia, gå på ölprovning i mörker, gå på söndagsloppis på Kungsholmstorg eller på Hornstulls Marknad. Du kan även testa Bounce Sverige eller gå på Mamma Mia the Party!

Sen har ju Stockholm även saker att se och göra som finns här året om. Du kan läsa allt om olika sevärdheter, events och mycket mer genom att besöka vår sida med nyheter. Dessa nyheter uppdaterar vi varje vecka med olika saker.

Boka hotell

Oavsett vad det är du vill se eller göra i Stockholm under augusti månad så är det inte fel att ha ett bra boende. Se till att boka ett hotell som passar dig och din plånbok. Här på vår sida hittar du en mängd olika alternativ. Det finns dels de hotell som ligger på budgetnivå så väl som att det finns lite mer lyxigare alternativ. Sedan finns det ju de hotell som är i mellanklass. Du kommer garanterat att hitta just det hotell som passar dina krav. Det är bara att söka runt, efter olika alternativ eller så väljer du att kontakta oss, så hjälper vi dig!

Clarion Hotel Stockholm  Clarion Hotel Stockholm
Ringvaegen 98, Stockholm
I Stockholm (Södermalm)

    4 stjärnor
Från 1598 SEK per natt

Boka hotell
Park Inn by Radisson Stockholm Hammarby Sjöstad  Park Inn by Radisson Stockholm Hammarby Sjöstad
Midskeppsgatan 6, Stockholm
Nära Ericsson Globe Arena

    4 stjärnor
Från 1282 SEK per natt

Boka hotell

HILTON Hotell

JÄMFÖR FLER HOTELL >>

Liknande Hotell

img