Robyn kommer till Sjöhistoriska i Stockholm 2019

Robyn spelar i Stockholm nästa år!

Robyn spelar i Stockholm nästa år!

Robyn kom nyss ut med ett nytt album, efter åtta års tystad och har efter det genomfört en hemlig spelning, på Artipelag i Stockholm. Nästa år kommer det att bli två klubbspelningar i Malmö och Göteborg, vars biljetter såldes slut på två minuter efter de släppts! Hon har även bestämt då att göra en konsert, den enda Sverigespelningen, på just Sjöhistoriska i Stockholm och det i augusti 2019. Enligt arrangören kommer det att bli den största hittills på hemmaplan. Det är även klart sedan tidigare att Robyn kommer att ge sig ut på en USA-turné under våren nästa år. Dessutom är hon klar för flera olika Europa- och Nordenspelningar under sommaren 2019. Biljetterna till konserten på Sjöhistoriska släpps imorgon, 5 december, så se till att haffa en du med. Boendet bokar du med oss!

Vem är Robyn?

Robin Miriam Carlsson, föddes 1979 i Stockholm. Hon är dock mest känd under sitt artistnamn Robyn. Hon är dotter till regissören Wilhelm Carlsson och skådespelerskan Maria Ericson. Robyn växte upp i ett teatersällskap som reste omkring. Hon hade vid 9 års ålder en statistroll i Peter Stormares uppsättning av Kronbruden (August Strindberg) på Dramaten. När Robyn var 12 år, så sjöng hon in en svensk översättning till Lilla Sportspegelns signaturmelodi. Under 1990 gjorde hon ett första framträdande i tv, då på Söndagsöppet. Hon hann gå tre dagar på gymnasiet, sedan hoppade hon av för att satsa på popmusiken. Genombrottet kom 1995 med singeln Do You Really Want Me (Show Respect), och debutalbumet Robyn Is Here släpptes i Sverige. Två år senare lanserades hon i USA och hon släppte två singlar där. 1999 släpptes en skiva till, men inte i USA, men i Sverige sålde den i 80 000 exemplar. Efter dessa två album ägnade sig Robyn åt andra saker än musik. Bland annat jobbade hon med Unicef. Under 2002 släppte hon sin tredje skiva och hade en hyllad sommarturné under 2003. 2004 valde Robyn att starta ett eget skivbolag, skapad för att endast släppa hennes egen musik. 2010 släpptes tre fullängdsskivor, som kallades Body Talk-serien.  Sedan hade hon ett uppehåll fram till 26 oktober o år, då hon släppte albumet Honey.

Läs våra nyheter

Vi skriver varje vecka om olika saker som händer och sker i Stockholm. Detta kan du läsa genom att kolla in våra nyheter. Det gör att du kan hitta en massa nya roliga saker att se och uppleva. Vi försöker hela tiden tipsa om bra sevärdheter så väl som tips på konserter, events, matställen, barer, och mycket mer. Vi skriver även en del om sevärdheter som Stockholm är känt för så väl som sevärdheter du kanske inte visste fanns. Så det är en bra idé att besöka och läsa våra nyheter varje vecka!

Boka boende

Om du har tänkt att köpa en biljett för att se Robyns konsert under nästa år så är det inte fel att även se över ditt boende. Här hos oss på vår sida kan du söka runt efter olika hotell. Du kan boka direkt. Det går även bra att kontakta oss om du har frågor eller behöver hjälp med något. Det finns hotell för alla sorters plånböcker här på vår sida. Så det finns något som passar alla. Så se till att välja det hotell som du känner passar dig.

Biz Apartment Gärdet  Biz Apartment Gärdet
Sandhamnsgatan 67, Stockholm
Nära Värtahamnen

    4 stjärnor
Från 1293 SEK per natt

Boka hotell
Pop House Hotel, BW Premier Collection  Pop House Hotel, BW Premier Collection
Djurgardsvagen 68, Stockholm
Nära ABBA The Museum

    4 stjärnor
Från 2183 SEK per natt

Boka hotell

HILTON Hotell

JÄMFÖR FLER HOTELL >>

Liknande Hotell

img