Njut av mat och dryck på olika sätt

Ost och öl smakar bra tillsammans

Ost och öl smakar bra tillsammans

I Stockholm är det aldrig långt borta till en bra restaurang eller en pub för att få något gott att äta eller dricka. Men varför inte testa på lite annorlunda saker som har med mat att göra? Det finns en mängd evenemang som har med mat och dryck att göra så som choklad och romprovning, spökmiddagar, brunch med bubbel, ost och ölprovning och mycket mer. Det är inte fel att njuta av saker att äta och saker att dricka, eller hur?

Testa mat och dryck på flera sätt

Något du absolut inte ska missa att göra det är att gå på en rom och chokladprovning. Dessa två saker smakar fantastiskt ihop, det kan undertecknad skriva under på! Rom och choklad tillsammans är en smakupplevelse och du har möjlighet att hitta din favoritkombination. Du som vill äta brunch, med bubbel, kan göra det från 25 augusti och framåt, lördagar och söndagar.

17-19/8 är det Nytorgsfesten, på Södermalm, då det är festligheter med musik, mat och loppis. Nytorgsfesten är en festival för hela familjen och med fri entré på alla områden och alla dagar.

En annan sak som smakar bra tillsammans, det är ost och öl. Missa inte att gå på ost och ölprovning på Sheraton Hotel! Sheraton Hotell Stockholm arrangerar tillsammans med sommeliererna på Taysta en härlig ölprovning med ost!

Gillar du whisky, testa en amerikansk whiskyprovning, där du får testa fem utvalda sorter och lära dig av en professionell Whiskymästare.

Det finns även en whiskyprovning med whisky från Skottland!

Utöver detta så finns det flera olika sorters ölprovningar att delta i. Det är ölprovning med sällskapsspel, ölprovning i mörker och lager-ölprovning.

Andra aktiviteter som har med mat och dryck att göra är vikingamiddag, spökmiddag, mordgåta med middag, svartklubbsmiddag, matprovningar och mycket mer.

Sedan finns det säkert en massa mer, som inte vi listar här. Det finns till exempelvis föreningar som håller på med mat och dryck på olika sätt. Detta kan du hitta mer om genom att söka på nätet efter. Kanske du även har en förening där du bor, som gör mat eller dryckesresor till just Stockholm? Det kan vara värt att kolla upp!

Boka hotell

Du som vill njuta av god mat och dryck i lugn och ro, du ska definitivt boka in ett hotell över ett par dagar. Här på vår sida hittar du en mängd olika boendealternativ att välja mellan. Det finns alternativ som passar alla olika smaker och plånböcker med för den delen. Du kan söka  runt på vår sida efter hotell eller andra bra boenden. Om du har några frågor, eller behöver hjälp med att boka är du välkommen att kontakta oss. Kanske det är ett specifikt hotell du letar efter eller att det måste finnas vissa saker på det. Missa inte heller att läsa våra övriga nyheter  för mer att se och göra i Stockholm! Vi skriver varje vecka om en mängd olika ämnen som rör vår vackra huvudstad.

Clarion Collection Hotel Wellington  Clarion Collection Hotel Wellington
Storgatan 6, Stockholm
Nära Vasamuseet

    4 stjärnor
Från 1373 SEK per natt

Boka hotell
Elite Palace Hotel  Elite Palace Hotel
St Eriksgatan 115, Stockholm
I Stockholm (Vasastan)

    4 stjärnor
Från 901 SEK per natt

Boka hotell
NOFO Hotel, BW Premier Collection  NOFO Hotel, BW Premier Collection
Tjärhovsgatan 11, Stockholm
I Stockholm (Södermalm)

    4 stjärnor
Från 1453 SEK per natt

Boka hotell

HILTON Hotell

JÄMFÖR FLER HOTELL >>

Liknande Hotell i närheten

img