Viator

MacLaren Pop-Up Barbershop flyttar in på Scandic Malmen

Kom in på en lyxig barberarbehandling på Scandic Malmen

Kom in på en lyxig barberarbehandling på Scandic Malmen

Den Stockholmsbaserade MacLaren Barbers har nu öppnat upp en salong i hotellets lobby och välkomnar Scandic Malmens gäster såväl som dagliga besökare för uppfräschning av skägg och hår.

Idén föddes av Scandic Malmens Guest Relations Manager, Ted Andersson. Han har sedan tidigare besökt MacLarens Barbershop och insåg att salongens erbjudande och image passar utmärkt för Scandic Malmens gäster och besökare.

- Det här är en extra service för våra gäster som bor hos oss, men även dagliga besökare som vill fräscha till sig är varmt välkomna. Nu kan de sätta sig i en barberarstol och få en klassisk hårbehandling innan de gör stan eller beger sig till ett möte. Dessutom blåser barbershopen lite extra liv i vår hotellobby och bidrar till en härlig atmosfär. Här är ett trevligt samtal lika viktigt som att få bli ompysslad en stund, säger Ted Andersson, Guest Relations Manager på Scandic Malmen.

 

Särskilt omtänksam barberarbehandling

Pop-Up Shopen har två stolar och håller till i hotellets lobby som vetter mot Götgatan. Barberare från salongen välkomnar kunder som önskar en särskilt omtänksam barberarbehandling. MacLaren Barbers har även kvinnliga kunder som klipper sig regelbundet på salongen.

- Det här är ett spännande och kul projekt för oss, vi kommer närmre våra kunder och fungerar också som en extra service för Scandic Malmens gäster, säger Benjamin Laws, ägare av MacLaren Barbers.

MacLaren Barbershop finns sedan tidigare på Mariatorget och i ytterligare en Pop-Up Shop i Stockholm. Ägaren Benjamin Laws, inflyttad från USA, såg behovet av barberare i stan och bestämde sig för att öppna egen salong. Och i somras blev det även klart med en egen barberare-utbildning. MacLaren Barbershop lägger stor vikt vid långsiktiga och välmående kundrelationer och välutbildade och hängivna barberare.

 

Salongen på Scandic Malmen är öppen:
Måndag – Fredag, 09.00-17.00
Lördag 10.00-18.00

DROP-IN
Onsdag – Fredag, 07.00-10.00

 

Stanna över natt på Scandic Malmen

Vi på HotellStockholm tycker att du också lika gärna kan stanna över natt på Scandic Malmen om du ändå är i stan för en lyxig barberarbehandling.

 

›› Sök lediga rum på Scandic Malmen här

Scandic Malmen  Scandic Malmen
Götgatan 49-51, Stockholm
I Stockholm (Södermalm)

    4 stjärnor
Från 1238 SEK per natt

Boka hotell

 

 

HILTON Hotell

JÄMFÖR FLER HOTELL >>

Liknande Hotell i närheten

img