Inom snart framtid kommer du kunna välja utseende på ditt Nordic Choice Hotel

Nordic Choice Hotels satsar på nyskapande rum!

Nordic Choice Hotels satsar på nyskapande rum!

Hur vill du vakna upp efter en natt på ditt hotellrum? Kanske med en soluppgång som lyser upp, trots att det ösregnar utanför och att det inte ens finns fönster på rummet? Det kommer inom snar framtid att bli möjligt. Nordic Choice Hotels har funderat ett tag på att det är tråkigt med rum, som inte har fönster. Det har inspirerat till Embed Project, där det är möjligt för dig som gäst att helt och hållet själv kunna bestämma hur omgivningen ska se ut. Med hjälp av en helt ny teknik, så ska det gå att förvandla väggar, tak och kanske även golv till det man vill!

Hur går det till?

Om man ska förklara enkelt hur denna teknik går till så är det en video som kommer att spelas upp på rummets väggar och tak. Det ska även vara från en slags öppen plattform, så att alla kan bidra till innehållet på dessa videos. Detta projekt kommer att testat och utvecklas på HOBO i Stockholm. Detta hotell öppnades 2017 och ligger på Brunkebergstorg och granne med At Six och TAK. I början av 2018 hölls ett event kring detta projekt, hur fönsterlösa rum kan komma att se ut i framtiden. Noedic Choice Hotels innovationsavdelning Future Business, ska titta på en mängd nya teknologier, för att se om de kan implementeras i hotellbranschen. De gör projektet Embed Project tillsammans med KTH och en designbyrå.

Nordic Choice Hotels

Idag finns inte det denna möjlighet, men det går utmärkt att ändå boka in dig på ett Nordic Choice Hotel i Stockholm. Nordic Choice Hotels är en av Skandinaviens största hotellkedjor med 171 hotell. I Stockholm har du 5 olika Clarion, ett Comfort Hotels, flera Nordic Hotels & Resorts, samt fyra Quality Hotels.

Boka hotell med oss

Utöver att vi har flera hotell inom Nordic Choice Hotels, så erbjuder vi även en mängd andra hotell, både från olika kedjor, men även andra alternativ. Du kan därmed hitta ett boendealternativ som passar dig. Sök runt på vår sida, eller sök direkt på namnet. Det går även bra att kontakta oss om du behöver hjälp eller har frågor att ställa.

At Six  At Six
Brunkebergstorg 6, Stockholm
Nära Kungliga Operan

    5 stjärnor
Från 2785 SEK per natt

Boka hotell
Clarion Collection Hotel Wellington  Clarion Collection Hotel Wellington
Storgatan 6, Stockholm
Nära Nationalmuseum

    4 stjärnor
Från 1314 SEK per natt

Boka hotell
Hobo  Hobo
Brunkebergstorg 4, Stockholm
Nära Kungliga Operan

    3.5 stjärnor
Från 1021 SEK per natt

Boka hotell
Quality Hotel Globe  Quality Hotel Globe
Arenaslingan 7, Johanneshov
Nära Fotografiska museet

    3.5 stjärnor
Från 1119 SEK per natt

Boka hotell

HILTON Hotell

JÄMFÖR FLER HOTELL >>

Liknande Hotell

img