Bon Jovi till Tele2 Arena 2019!

Missa inte Bon Jovi nästa år!

Missa inte Bon Jovi nästa år!

Ett av världens största rockband, Bon Jovi, kommer åter till Sverige! De har redan haft en framgångsrik turné i USA, Kanada, Brasilien, Argentina, Chile och kommer i slutet av detta år att besöka både Japan och Australien. Nästa år, 2019, närmare bestämt den 5 juni, så kommer de till Sverige, Stockholm och då på Tele2 Arena! Med sig som support finns Atlanta-bandet Blackberry Smoke. Missa inte att haffa din biljett, de har redan släppts på Live Nation. Se även till att boka ditt boende, det kan du göra här oss oss!

Om Bon Jovi

Bon Jovi är ett amerikanskt rockband, som bildades 1983 i New Jersey. Redan 1984 slog de igenom med låten Runaway och senare även med “You Give Love a Bad Name” och “Livin’ on a Prayer” från albumet Slippery When Wet 1986. Detta band har sålt över 130 miljoner album över hela världen. Det gör att de tillhör ett av de mest framgångsrika rockbanden. Medlemmarna i bandet är; David Bryan (piano och keyboards), Phil X (gitarr), Jon Bon Jovi (sång och gitarr), Tico Torres (trummor) och Hugh McDonald (bas). 1983-1994 spelades bas av Alec John Such, och gitarr spelades av Richie Sambora mellan 1983 och 2013.

Sångaren, Jon Bon Jovi började tidigt med att spela både gitarr och piano, nämligen i 13-årsåldern. Han startade då även sitt första band, Raze. När han var 16 mötte han David Bryan och de bildade ett coverband tillsammans. Under sommaren 1982 så sommarjobbade Jon på en musikstudio. En lokal radiostation hade en tävling, där man sökte efter band, utan skivkontrakt. Jon lånade då studiomusiker för att spela in en låt, Runaway, som tidigare spelats in instrumentalt. Låten vann, men Jon stod helt utan band! Han ringde då sin vän Bryan, som i sin tur ringde Alec John Such och Tico Torres. Senare kom Richie Sambora, som gitarrist. Nu var Bon Jovi ett band och de fick skivkontrakt med PolyGram. Efter det kom debutskivan, singlar och en mängd hittar. Resten är historia, om man så säger!

Njut av Stockholm

Självklart ska du passa på att njuta av vad Stockholm har i övrigt att erbjuda. Det finns en mängd sevärdheter du kan passa på att kika på om du ändå är här. Det finns även många bra restauranger att gå ut och äta på. Om det är så att du vill ha bra tips kring dessa saker, så skriver vi varje vecka nyheter som tar upp det bland annat. Så det kan löna sig att alltid kolla dessa!

Boka boende

Om du redan skaffat dig en biljett för att se Bon Jovi, eller planerar att göra det, så ska du även tänka på att ordna ett boende. Det är inte fel att redan nu söka runt på våra sidor efter bra alternativ. Här finns det hotell för alla smaker och plånböcker. Du kommer säkert att hitta det som passar dig. Du kan även kontakta oss, om du har frågor eller behöver hjälp med något.

Clarion Hotel Stockholm  Clarion Hotel Stockholm
Ringvaegen 98, Stockholm
I Stockholm (Södermalm)

    4 stjärnor
Från 1598 SEK per natt

Boka hotell
Park Inn by Radisson Stockholm Hammarby Sjöstad  Park Inn by Radisson Stockholm Hammarby Sjöstad
Midskeppsgatan 6, Stockholm
Nära Ericsson Globe Arena

    4 stjärnor
Från 1282 SEK per natt

Boka hotell

HILTON Hotell

JÄMFÖR FLER HOTELL >>

Liknande Hotell

img