Sommarlov i Stockholm

Aktivera er med barnen i Stockholm i sommar

Aktivera er med barnen i Stockholm i sommar

Sommarlovet för alla barn är i full gång och i Stockholm finns det en mängd olika aktiviteter ni kan företa er. Kanske ni redan avverkat stranden och en massa andra saker och nu vill ha annat att göra? Det finns nöjen för hela familjen i vår storstad.
Saker att göra i sommar med familjen
Bege er till Tumba och deras mysiga folkpark, där det finns en lekplats så väl som en 4H-gård med djur. Det går att klättra, gunga, leka och ha skoj. Under sommaren är det även barnteater och roliga shower. Är ni sugna på att äta eller fika, så finns både Wärdshuset LM och Café Anna Giertz.
Med en kort båttur från City så hittar ni Fjäderholmarna som är den närmaste skärgårdsön. Det finns bra badklippor här så väl som en mängd olika roliga aktiviteter.
En komplett utflykt får ni om ni har er till Fredriksborg Hotell och Restaurang. Precis jämte finns nämligen en gammal fästning, på norra Värmdö och det är ört-trädgård, aktiviteter och så går det att övernatta på hotellet.
På Värmdö finns även Artipelag, som är en konsthall med utställningar och aktiviteter.
Skansen är nästan ett måste som utflyktsmål under sommaren. Här finns det något för alla åldrar. Det går att mata djur på Lill-Skansen, se teater, allsång för barn, ponnyridning med mera.
En annan sak som nästan är ett måste i Stockholm, det är ett besök på Gröna Lund. Vad är ett sommarlov utan att besök på ett tivoli liksom?
För de barn som gillar att hoppa och studsa, så finns Bounce, som är en trampolinpark som även har hinderbanor, freerun, parkour och mycket mer.
Ett klassiskt parknöje är annars att spela boule. Detta går att göra både i Rålis och Tanto (Rålambshov och Tantolunden).
En annan kul aktivitet är att spela discgolf och det kan göras på Järva Discgolf Park.
Ni som vill bada mer i sommar, ni kan bege er till Vanadisbadet, ett utomhusbad mitt i stan, eller så tar ni er till Fredhällsbadet på Kungsholmen eller Långholmens bad vid Hornstull.
Ni som vill se på teater gratis, kan se det lite varstans i stan. Det är Parkteatern som har spelplatser lite överallt. Ta med er picknick och bara njut.
Under sommarlovet kan ni även ta er till Moderna Museet, som har ett lovprogram med utställningar samt även skapande verkstad.
Boka hotell
Om ni kommer en bit från Stockholm är det skönt att kunna stanna över. Det finns en mängd bra hotell över hela stan. Här på vår sida hittar du bra alternativ som passar de allra flesta. Du kan söka runt på vår sida, eller så kontaktar du oss så hjälper vi dig.
Elite Hotel Marina Tower  Elite Hotel Marina Tower
Saltsjoqvarns Kaj 25, Nacka
Nära ABBA The Museum

    4.5 stjärnor
Från 1157 SEK per natt

Boka hotell
Hotel Skeppsholmen  Hotel Skeppsholmen
Gröna gången 1, Stockholm
Nära Vasamuseet

    4 stjärnor
Från 3958 SEK per natt

Boka hotell
Scandic Hasselbacken  Scandic Hasselbacken
Hazeliusbacken 20, Stockholm
Nära ABBA The Museum

    4 stjärnor
Från 2067 SEK per natt

Boka hotell

HILTON Hotell

JÄMFÖR FLER HOTELL >>

Liknande Hotell

img