Rod Stewart till Globen 2019

Besök Stockholm i maj 2019!

Besök Stockholm i maj 2019!

Ringa in datumet den 16 maj, 2019 i din almanacka! Då är det nämligen som Rod Stewart kommer till Stockholm och Globen. Biljetter till konserten hittar du hos Live Nation och boendet det bokar du med oss! Rod Stewart är en av de bästa säljande artisterna någonsin. Han har sålt över 200 miljoner album! Hans framgång har hållit i sig i flera decennier och det är inte så konstigt med hans karaktäristika röst, stil och frisyr.

Vem är Rod Stewart?

Rod Stewart föddes 1945 i London. Han har bland annat varit medlem i The Jeff Beck Group och The Faces, men är väldigt känd som soloartist. I unga år hade han inget direkt intresse av musik, även om familjen ofta hade sångkvällar i hemmet. Han var istället intresserad av fotboll och spelade en del. Under 1960-talet sjöng han i en mods-grupp som hette Steampacket. De fick aldrig en hit, men det var här han startade sin karriär som artist! 1966 blev han medlem i The Jeff Beck Group, men lämnade dem 1969 för att gå med i The Faces. Samtidig inledde han sin solokarriär. Soloalbumet Never a Dull Moment rönte stora framgångar så väl som hans album med The Faces A Nod Is a Good as a Wink. 1974 lämnade han gruppen för att satsa helt på solokarriären. Han fick flera stora hittar så som Sailing, Tonight’s the Night (Gonna Be Alright), Da Ya Think I’m Sexy och många fler. Under 2000-talet har Stewart börjat utforska jazzen men även släppt nya skivor med mer pop. Ros Stewart har även blivit invald i Rock & Roll Hall of Fame två gånger, han har vunnit en Grammy för hederspriset ”Living Legend” och 2016 blev han dubbad till ”Sir Rod Stewart” av prins William på Buckingham Palace för sin hängivenhet till musik- och nöjesindustrin.

Boka boende

Om du känner att du inte vill missa denna legend, så ska du se till att haffa en egen biljett när han kommer till Stockholm och Globen! Det är även en god idé att redan nu börja titta på vad för boende du ska ha. Här på vår sida hittar du hotell i olika prisklasser. Det är bara att söka  runt efter det perfekta boendet. Om du behöver hjälp eller har frågor, så är du mer än välkommen att kontakta  oss!

Birka Hostel  Birka Hostel
Luntmakargatan 14-16, Stockholm
Nära Kungliga Operan

    2 stjärnor
Från 407 SEK per natt

Boka hotell
Bo Hotel  Bo Hotel
Arenavägen 69, Johanneshov
Nära Eriksdalsbadet

    3 stjärnor
Från 461 SEK per natt

Boka hotell
Mosebacke Hostel  Mosebacke Hostel
Högbergsgatan 26, Stockholm
Nära Fotografiska museet

    2 stjärnor
Från 495 SEK per natt

Boka hotell

HILTON Hotell

JÄMFÖR FLER HOTELL >>

Liknande Hotell i närheten

img