Peter Jöback – Med hjärtat som insats

Missa inte Peter Jöbacks show på Cirkus

Missa inte Peter Jöbacks show på Cirkus

Fram till den 15 december så kommer Peter Jöback att ha en egen show, en av de största han själv haft hittills. Peter har tillsammans med sitt team skapat ett slags universum med en underhållning som kommer ge en annorlunda upplevelse.  I denna show får man följa med Peters olika livsstadier via olika städer som Berlin, Paris, New York, London och Las Vegas. Platsen som showen hålls är Cirkus Stockholm och den är cirka 1 timme och 40 minuter lång. Peters ensemble består av sju färgstarka artister, nämligen Marianne Mörck, Jens Hultén, Elin König Andersson, Gunilla Backman, Frida Öhrn, Karl Noremo och Daniel Mauricio.

Peter Jöback

Peter Jöback föddes i Stockholm 1971. Han verkar både som skådespelare och som artist. Dock härstammar han från både Värmland och Östergötland. Han utbildade sig vid Adolf Fredrik musikskola samt Södra Latin i Stockholm så väl som att han även gick på Kungliga Musikhögskolan. Året 1989 vann han en talangtävling och året därpå var han med i melodifestivalen, men kom näst sist. Jöbacks stora genombrott kom när han spelade Robert i Kristina från Duvemåla och hans låt Guldet blev till sand kom att ligga 110 veckor på svensktoppen.

Året 2000 testade Peter på att sjunga pop och släppte singeln Higher, som blev den mest spelade svenska låten det året. Samma år kom han att bli utnämnd till årets artist av NRJ och Tracks. Under 2000-talet så har Peter turnerat, släppt skivor, medverkat i en dokumentär, varit med i musikaler, teaterföreställningar och i flera filmer.

Boka boende

Om du vill se Peter Jöbacks show, så se till att fixa biljetter till denna! Det är även bra att ha ett boende och det hittar du här hos oss. På vår sida hittar du en mängd olika alternativ när det kommer till hotell. Det finns bra boenden nära Cirkus, så väl som hotell i Stockholm som kan passa dig bra. Sök  runt på vår sida, för att hitta det boende som du vill ha. Du kan även kontakta oss, så hjälper vi dig, med svar på frågor eller att boka det boende du vill ha.

Hotel Kung Carl, BW Premier Collection  Hotel Kung Carl, BW Premier Collection
Birger Jarlsgatan 21, Stockholm
Nära Kungliga Operan

    4 stjärnor
Från 1146 SEK per natt

Boka hotell
NOFO Hotel, BW Premier Collection  NOFO Hotel, BW Premier Collection
Tjärhovsgatan 11, Stockholm
Nära Fotografiska museet

    4 stjärnor
Från 1404 SEK per natt

Boka hotell
Pop House Hotel, BW Premier Collection  Pop House Hotel, BW Premier Collection
Djurgardsvagen 68, Stockholm
Nära Skansen

    4 stjärnor
Från 2109 SEK per natt

Boka hotell

HILTON Hotell

JÄMFÖR FLER HOTELL >>

Liknande Hotell

img