Njut av Stockholms nöjesliv

Berns är ett trevligt ställe att besöka

Berns är ett trevligt ställe att besöka

I Stockholm, vår största stad, finns det ett stort utbud av nöjesliv. Du har allt från barer och pubar till nattklubbar och andra trevliga uteställen. Det finns ett par stora nöjesdistrikt i denna stad och det är runt Götgatan och Stureplan. Det finns något för alla åldrar så väl som att det även finns trevliga krogshower att besöka.

Bra nattklubbar i Stockholm

I Stockholm finns det många olika nattklubbar och är du sugen på att gå ut, umgås, ta en drink, dansa och ha skoj så finns det mycket att välja på.

Ett trevligt ställe att besöka är Berns, som ligger vid vid Berzelii Park, Norrmalm/City. Det finns en åldersgräns på denna klubb och det är 23 år. Här kan du börja med en god middag för att sedan dricka gott, dansa och festa. I deras källare finns det en houseklubb vid namn Neu.

Ett annat bra ställe, är Slakthuset, som ligger på Slakthusgatan i Johanneshov. Lokalen i sig är just ett gammalt slakthus. Här finns det många dansgolv samt en stor takterrass.

Om du vill besöka ett klassiskt ställe så ska du ta dig till Café Opera. Detta ställe ligger på Karl XII:s torg. Hit har människor begett sig ända sedan 1980-talet för att ha det skoj.

East är ett annat ställe, som sedan 1990-talet varit ett självklart val om man varit sugen på att dansa. Detta ställe ligger på Stureplan. Missa inte heller Spy Bar som även det är en Stureplanskrog.

Nattliv för dig som är lite äldre

Även den mogna publiken har flera bra ställen att bege sig till för att ha det trevligt en kväll. BVland annat har du Himlen, på Götgatan, med en inglasad skybar som ger en fantastisk utsikt över Stockholm.

En annan nattklubb är Golden Hits, som har fyra olika barer och en mogen publik. Dessutom finns det möjlighet att vara med och sjunga här.

Andra bra ställen är Riche, eller Sturehof. Du som vill ha en sofistikerad barkväll kan ta dig till Pelikan, på Södermalm.

En engelsk pub-känsla får du om du tar dig till The Big Ben. De har bland annat över 50 sorters öl samt att de ofta har livemusik, spelningar, stand-up och partycovers.

Boka boende

Att kunna lägga sig i en skön säng efter en natt på stan är inte fel! Här hos oss hittar du en mängd olika hotell att välja mellan. Du kan söka  runt på egen hand, eller så kan du kontakta oss så hjälper vi dig med din bokning.

 

Hotel Skeppsholmen  Hotel Skeppsholmen
Gröna gången 1, Stockholm
Nära Vasamuseet

    4 stjärnor
Från 3958 SEK per natt

Boka hotell
Scandic Hasselbacken  Scandic Hasselbacken
Hazeliusbacken 20, Stockholm
Nära ABBA The Museum

    4 stjärnor
Från 2067 SEK per natt

Boka hotell
Villa Källhagen  Villa Källhagen
Djurgardsbrunnsvagen 10, Stockholm
Nära Skansen

    4 stjärnor
Från 2119 SEK per natt

Boka hotell

HILTON Hotell

JÄMFÖR FLER HOTELL >>

Liknande Hotell i närheten

img