Mike & The Mechanics kommer till Stockholm

Besök Berns i april

Besök Berns i april

Den 28 april så kommer Mike & The Mechanics till Berns i Stockholm. Mike & The Mechanics består av Genesis grundare Mike Rutherford, Andrew Roachford och den kanadensiska sångaren Tim Howar. Missa inte att haffa din biljett och boka ditt hotell med oss!

Mike & The Mechanics

Mike & The Mechanics är ett engelskt rock-och popband som bildades 1985 av Mike Rutherford. Det hela var ett sidoprojekt vid sidan av bandet Genesis som han även var med och grundade. Detta sidoprojekt kom dock att bli en stor succé. Det med låtar så som “Over My Shoulder”, “Living Years” och “All I Need Is a Miracle”.

Bandet bestod av Mike Rutherford (även medlem i gruppen Genesis), Paul Carrack (tidigare medlem i gruppen Ace, Squeeze och Roxy music), Peter Van Hooke (tidigare trummis i Van Morrisons band) och Adrien Lee. Tidigare var även Paul Young medlem. Young dog av en hjärtattack 15 juli år 2000. Bandet hade då ett uppehåll. Efter det så bildade man 2004 om bandet som Mike + The Mechanics med Paul Carrack. Senare samma år löstes bandet upp, men återförenades 2010.

Senaste albumet “Let Me Fly” samt klassiska hits kommer att spelas på denna turné som heter “Looking Back Over My Shoulder Tour”. De kommer bland annat att besöka England, Tyskland, Nederländerna, Danmark, Norge och så då Sverige.

Boka hotell

April är en perfekt månad att åka till Stockholm. Dels kan du se detta band men även passa på att njuta av staden. I Stockholm finns det många aktiviteter och sevärdheter att kolla in. I våra nyheter skriver vi varje vecka vad som händer och sker, samt att du även där kan läsa om en mängd av de olika sevärdheterna som finns. Så varför inte passa på att boka in dig ett par dagar i vår vackra huvudstad? Här hos oss finns det ett stort urval av hotell, i olika prisklasser och i olika stadsdelar. Du kan söka fram hotell på lite olika sätt. Det går även bra att kontakta oss om det är så att du har några frågor eller behöver hjälp med något.

Hotel Skeppsholmen  Hotel Skeppsholmen
Gröna gången 1, Stockholm
Nära Vasamuseet

    4 stjärnor
Från 3958 SEK per natt

Boka hotell
Scandic Hasselbacken  Scandic Hasselbacken
Hazeliusbacken 20, Stockholm
Nära ABBA The Museum

    4 stjärnor
Från 2067 SEK per natt

Boka hotell
Villa Källhagen  Villa Källhagen
Djurgardsbrunnsvagen 10, Stockholm
Nära Skansen

    4 stjärnor
Från 2119 SEK per natt

Boka hotell

HILTON Hotell

JÄMFÖR FLER HOTELL >>

Liknande Hotell i närheten

img