Mamma Mia! The Party

Upplev lite Mamma Mia i grekisk stil - Mitt i Stockholm

Upplev lite Mamma Mia i grekisk stil – Mitt i Stockholm

Mamma Mia! Låten med ABBA, har stått i centrum flera gånger om. Först så kom det en musikal, sedan kom det en film. Nu finns det ytterligare något med detta som tema, nämligen Mamma Mia! The Party. Det är självklart Björn Ulvaeus från ABBA som står bakom även detta. Han hade en fundering, om man kunde ha som ett party i denna anda, med samma miljö, alltså grekiskt, så platsen för partyt är en grekisk taverna. Den fiktiva tavernan, med sin värd Nikos, finns i Stockholm Sverige. Där har du alla möjligheter att trivas.

Vad händer på Mamma Mia! The Party?

Till denna grekiska taverna, kan du köpa biljett. Du får en trerätters medelhavsmeny, du får vara med och dricka, sjunga, dansa och som de säger ”having the time of your life” i en Mamma Mia värld. Biljettpriset till ordinarie party kostar 1355 och då ingår trerätters och en välkomstshot. Sedan finns även Nikos partypaket för 2010, då får ni samma som ovan, plus att det även innehåller välkomstdrink, meet and greet med Nikos och familj som har en massa överraskningar. På biljetten står det vilken tid du ska vara där och sedan kan du räkna med att partyt håller på i fyra timmar, men gärna längre, om du vill! Festen sker på Tyrol, som är en del av Gröna Lund, så det är lätt att hitta dit!

Maten består av en medelhavsmeny, med härliga mezes, som följs av kött eller fiskrätt samt sedan en dessert. Vegetariska alternativ finns det med.

Biljetter till detta party hittar du på Ticketmaster och det finns biljetter nu i maj, samt även resten under året!

Boka hotell

Du som är sugen på att delta i Mamma Mia! The Party, bör boka ett hotell i närheten. Ett bra hotell precis jämte partyt är Pop House Hotel, men här på vår sida hittar du en massa bra boendealternativ. Sök runt på vår sida, eller kontakta oss så kan vi hjälpa dig med din bokning. Passa på att även njuta av Stockholm när du är här, eller ta en heldag på Gröna Lund, när du ändå är nästgårds på party! Vill du hittar mer saker att göra i Stockholm, se till att läsa våra nyheter, där vi ständigt skriver om aktiviteter, evenemang och mycket mer.

Elite Hotel Marina Tower  Elite Hotel Marina Tower
Saltsjoqvarns Kaj 25, Stockholm
Nära Prince Eugens Waldemarsudde

    4.5 stjärnor
Från 1118 SEK per natt

Boka hotell
Hotel Skeppsholmen  Hotel Skeppsholmen
Gröna gången 1, Stockholm
Nära Junibacken

    4 stjärnor
Från 3824 SEK per natt

Boka hotell
Scandic Hasselbacken  Scandic Hasselbacken
Hazeliusbacken 20, Stockholm
Nära Skansen

    4 stjärnor
Från 1996 SEK per natt

Boka hotell

HILTON Hotell

JÄMFÖR FLER HOTELL >>

Liknande Hotell

img