Iron Maiden till Tele2 Arena

Iron Maiden kommer till Stockholm nästa år!

Iron Maiden kommer till Stockholm nästa år!

Imorgon släpps biljetterna till Iron Maiden: Legacy Of The Beast European Tour 2018. Spelningen sker 1 juni 2018 på Tele2 Arena. Iron Maidens senaste besök i Sverige var 2016 och då i Göteborg. Samtidigt som de är här i Sverige så spelar de på Sweden Rock Festival i Sölvesborg. Bandet har besökt Stockholm flera gånger om förut och då spelat på både Ericsson Globe, Hovet, Friends Arena och Stockholm Stadion.

Bandets historia

Iron Maiden startade i december 1975 av Steve Harris som är basist och låtskrivare till bandet. Bandet i sig är ett av de mest framgångsrika heavy metal-banden någonsin och även ett av de mest inflytelserika. De har gett ut sexton studioalbum, elva livealbum samt sju samlingsalbum och fyra samlingsboxar. Dessutom finns det flera DVD med live spelningar utgivna.

Iron Maiden har bytt medlemmar i bandet hela 15 gånger genom åren. Det är endast två medlemmar som varit med från början och det är Steve Harris och Dave Murray, gitarrist. Medlemmar idag är dessa båda samt sångaren Bruce Dickinson, Adrian Smith, Nicko McBrain och Janick Gers.

Historien om bandet sträcker sig långt., då de ändå hållit på sedan 1975 och håller på än idag. För att läsa hela deras historia så kan du besöka bandets officiella sida.

Tele2 Arena

Tele2 Arena är den enda arena i Stockholm som bandet inte spelat på, ännu. Men i juni 2018 är det då dags. Denna arena ligger i Johanneshov, Stockholm och stod klar 2013. Här är det många evenemang varje år, både sport och musikkonserter. Dessutom innehåller arenan pubar, matställen och mycket mer. Det finns flera hotell nära denna arena, att boka in ditt boende på. Dels har du Quality Hotel Globe som ligger knappt 100 meter från både Globen och Tele2. Här finns 527 hotellrum att välja mellan. Du kan även bo på Bo Hotel som ligger cirka 200 meter från arenorna. Detta hotell är placerat i shoppingområdet Tolv Stockholm.

Upplev Stockholm

Stockholm i juni är riktigt fint och ska du ändå hit för att se Iron Maiden, varför inte passa på att även se lite annat. Om du läser våra nyheter hittar du en mängd olika tips på sevärdheter och aktiviteter som finns i Stockholm. Dessa uppdateras ständigt varje vecka.

Boka boende med oss

Klockan 09:00 imorgon, 24 november släpps biljetterna. När du väl haffat den, boka då ditt boende med oss. Så är allt klart till nästa år. Det gäller att vara ute i god tid, så att du får det boende du vill ha, särskilt om du vill bo nära arenan. Vi har även flera andra hotell du kan boka. Sök fram på vår sida, eller kontakta oss om du har några frågor.

Clarion Hotel Stockholm  Clarion Hotel Stockholm
Ringvaegen 98, Stockholm
I Stockholm (Södermalm)

    4 stjärnor
Från 1544 SEK per natt

Boka hotell
Park Inn by Radisson Stockholm Hammarby Sjöstad  Park Inn by Radisson Stockholm Hammarby Sjöstad
Midskeppsgatan 6, Stockholm
Nära Fotografiska museet

    4 stjärnor
Från 1238 SEK per natt

Boka hotell

HILTON Hotell

JÄMFÖR FLER HOTELL >>

Liknande Hotell

img