Grönan Live 2017

Medverka på Sommarkrysset Live på Gröna Lund!

Medverka på Sommarkrysset Live på Gröna Lund!

Gröna Lund är så mycket mer än bara karuseller och åkattraktioner. Varje sommar hålls det över 50 konserter här, och det kan ses som Sveriges längsta festival. Hit kommer internationella så väl som svenska artister. Dessutom, varför inte medverka i sommarkrysset, som spelas in här och sänds på tv!

Artister på Gröna Lund

Från början av maj till slutet av september har du chansen att se mängder av artister! De som redan medverkat och spelat är ju svåra att boka in, men det finns en hel del kvar som ska uppträda! I juni har du chansen att se artister så som First Aid Kit, Rob Zombie, Sum 41, Slayer och Sator.  Inder juli månad uppträder Elton John, Peg Parnevik, De Vet Du, Maxida Märak, Merit Hemmingson, Fröken Elvis, Hanna Jräver, Entombed A.D, Brad Paisley, Alice Cooper, Megadeth och No Fun at All. Augusti månad bjuder dig på Jennie Abrahamsson, Kyle Gass Band, Biffy Clyro, Bad Religion, Markoolio, De Lyckliga Kompisarna, Brittish Lion feat. Steve Harris, Korn, Rival Sons, Patti Smith, Sophie Zelmani, Little Jinder, 5 Seconds of Summer, Magnus Uggla och Ane Brun. I september kan du se Movits!, D-A-D, The Hives, Rebecca & Fiona, Hoffmaestro, Linnea Henriksson, Weeping Willows, Linda Pira och Ghost.

Sommarkrysset

Sommarkrysset drog igång redan 10 juni, men än är det flera program som ska spelas in! Totalt åtta lördagar kommer det att bli och du kan medverka! Utöver en massa bra artister så blir det även kluriga korsord och annan underhållning. Programmet sänds för övrig live i Tv4. I sommar kommer dessa artister:

17 juni: Marcus & Martinus, Rhys, Martin Stenmarck, Niello feat. Stjernberg, Rebecca & Fiona med Dolores Haze.

24 juni: Tommy Nilsson, Tone Norum, Margaret, The music of Motown, Tjuvjakt och Anton.

8 juli: Rita Ora, Mariette, Thomas Stenström, Eric Gadd och The Rasmus.

15 juli: Anton Hagman, Linda Pira, Jens Lekman, The Poodles och Benjamin Ingrosso.

22 juli: Finess & Miss Li, Jon Henrik & Anina, Elisa Lindström, Lilla Namo och Dolly Style.

29 juli: Peg Parnevik, Stiftelsen, Starley och Strandels.

19 augusti: Anastacia, Mando Diao, Nano, Courtney Marie Andrews och Icona Pop

Dessutom kommer det att tillkomma fler artister! Är du med och kryssar hemma, så har du chans att vinna upp till 75 000 kronor!

Danskvällar

För dig som gillar att ta en svängom, så har Gröna Lund flera kvällar där du kan göra just detta! Det är en blandad kompott och du kan dansa salsa, Tango eller bugga till ett av alla dansband som kommer att uppträda i sommar. Bland de dansband som kommer till Grönan i sommar ser vi Date, Barbados, Mats Bergmans, Streaplers, Perikles, Thor Görans, Black Jack, Flamingokvintetten och många fler!

Boka boende med oss

Varför inte ta en hel helg, eller ett par dagar mitt i veckan om du har semester i Stockholm. Njut av Stockholm och Gröna Lund! Vi har hotell i alla prisklasser. Du kan söka fram hotell direkt på vår sida. Om du har frågor eller behöver hjälp, så är du välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig.

Elite Hotel Marina Tower  Elite Hotel Marina Tower
Saltsjoqvarns Kaj 25, Stockholm
Nära Prince Eugens Waldemarsudde

    4.5 stjärnor
Från 1114 SEK per natt

Boka hotell
Hotel Skeppsholmen  Hotel Skeppsholmen
Gröna gången 1, Stockholm
Nära Vasamuseet

    4 stjärnor
Från 3810 SEK per natt

Boka hotell
Scandic Hasselbacken  Scandic Hasselbacken
Hazeliusbacken 20, Stockholm
Nära Skansen

    4 stjärnor
Från 1989 SEK per natt

Boka hotell

HILTON Hotell

JÄMFÖR FLER HOTELL >>

Liknande Hotell

img