Billy Idol till Gröna Lund

Billy Idol kommer till Gröna Lund

Billy Idol kommer till Gröna Lund

Som vi tidigare har skrivit om här på vår sida, så kommer det flera olika artister till Gröna Lund i sommar. En av dessa är Billy Idol. Han spelar 26 juli, klockan 20:00 på stora scen. När man går på konsert på Gröna Lund så krävs ingen biljett innan. Du löser bara inträde till nöjesparken som vanligt. Då kan du även passa på att åka karuseller om du vill. Du som kommer utifrån och behöver hotell, det kan du boka med oss.
Billy Idol
Billy Idol föddes som William Michael Albert Broad 1955 i London. Han är en brittisk sångare, musiker och låtskrivare. Han verkar främst inom genren punk, poprock och hårdrock. Hans karriär startade i England, men idag bor han i USA. Genombrottet för Billy kom när han var sångare i gruppen Generation X. Dock är det som soloartist han har haft sina allra största framgångar. Billy Idol är en av största MTV-stjärnorna, då hans karriär var på topp under 1980 och 1990-talet och det var även då musikkanalen var väldigt populär. Bland annat kunde man på denna kanal se hans musikvideos så som “Dancing With Myself”, “White Wedding”, “Rebel Yell” och “Eyes Without A Face”.
Innan Billy Idol blev soloartist, så startade han i bandet Siouxsie and the Banshees,1976, som gitarrist. Året efter blev han gitarrist i bandet Chelsea. Det bandet lämnade han för att starta Generation X och blev nu det bandets sångare.
Som soloartist har Billy Idol rönt stora framgångar och han har bland annat sålt en guld, fyra platina och en dubbelplatina. Han har gjort allt från små klubbspelningar till att åka på stora turnéer. Även en självbiografi, med namnet Dancing with Myself släpptes 2014.
Upptäck Gröna Lund
Gröna Lund, eller grönan som den även kallas är Stockholms egna nöjespark. Den har varit öppen ända sedan 1883. Här finns det en mängd olika åkattraktioner för både stora och små. Det finns även 5-kamper, lotterier, dans, shower, barnunderhållning samt konserter. Under sommaren kommer det spela runt 70 olika artister på de två scenerna som finns. Missa inte heller att Sommarkrysset som går på tv sänds härifrån.
Boka hotell
Den som inte bor i Stockholm, men vill besöka Gröna Lund, kan med all fördel boka hotell med oss. Det finns en mängd olika boendealternativ här hos oss, från budgetboende till lyxigare hotell. Du kan söka fram olika alternativ, via namn på hotell, via stadsdel, hotelltyp, kedjor med mera. Du som inte hittar det du söker, eller som vill ha hjälp med att boka, eller kanske bara frågor att ställa, du kan kontakta oss. Missa inte heller att under nyheter finns det andra aktiviteter, sevärdheter och events.

Elite Hotel Marina Tower  Elite Hotel Marina Tower
Saltsjoqvarns Kaj 25, Nacka
Nära ABBA The Museum

    4.5 stjärnor
Från 1157 SEK per natt

Boka hotell
Hotel Skeppsholmen  Hotel Skeppsholmen
Gröna gången 1, Stockholm
Nära Vasamuseet

    4 stjärnor
Från 3958 SEK per natt

Boka hotell
Scandic Hasselbacken  Scandic Hasselbacken
Hazeliusbacken 20, Stockholm
Nära ABBA The Museum

    4 stjärnor
Från 2067 SEK per natt

Boka hotell

HILTON Hotell

JÄMFÖR FLER HOTELL >>

Liknande Hotell

img