Alla hjärtans dag 2018

Fira alla hjärtans dag i Stockholm!

Fira alla hjärtans dag i Stockholm!

Snart är det åter igen alla hjärtans dag och om ni vill hitta på något särskilt tillsammans så har Stockholm en hel del att erbjuda. Det finns så mycket mer än bara ge varandra rosor, presenter och äta en god middag. Fortsätt läsa, för att få en mängd härliga tips på hur ni firar er kärlek tillsammans.

Öl- & chokladprovning i kärlekens tecken är något ni kan göra den 14/2, på själva alla hjärtans dag. Detta sker på Nya Carnegiebryggeriet. Choklad är romantiskt bara det och öl, det passar väl till allt? På denna provning får ni testa vilka ölsorter som går bra tillsammans med olika typer av choklad. Det är utvalda handgjorda praliner och choklad ni får smaka på tillsammans med öl och en guide.

En kärlekskväll med Himlen ger er en kväll med musik, kärlek och skratt. Detta kan ni göra på Musslan, som ligger vägg i vägg med Le Bistrot de Wasahof.

Alla hjärtans dag på Regissörsvillan är en mysig upplevelse med god mat och dryck. På alla hjärtans dag är det även en särskild meny!

The way you make me feel – Länge leve ALL kärlek på Meatballs for the people. På detta ställe så slopar de romantiken, och gör som man gör i Finland, då denna dag där firas som vänskapens dag. Så här får all sorters kärlek firas denna dag! Det händer en massa skoj så som quizkamp, karaoke och mycket mer. Oavsett om du gillar din hund allra bäst (den får följa med hit) eller om du har en nära vän, eller en partner, så är det till detta ställe du ska gå!

Drop in vigsel på Sjöhistoriska – fira er kärlek med en vigsel! Den 14 februari kan ni gifta er på Sjöhistoriska. Museets sal, med akterspegeln från Gustav III:s fartyg Amphion i centrum, kommer att dekoreras med blommor och bröllopsbåge. Drop in är mellan 10-17 och kostar ingenting. Ni ska vara över 18, ha en giltig hindersprövning och legitimation.

Fler tips på vad ni kan göra på alla hjärtans dag hittar ni här.

Boka hotell

Om ni vill fira er alla hjärtans dag här i Stockholm, så kan ni boka boende med oss. Vi har många olika alternativ som kan passa. Flera hotell kan komma att erbjuda alla hjärtans dag paket. Det finns även spa hotell som kan vara av intresse för er som vill mysa tillsammans på denna kärlekens dag. Sök runt här på vår sida, eller kontakta oss så kan vi hjälpa er!

 

Hotel Skeppsholmen  Hotel Skeppsholmen
Gröna gången 1, Stockholm
Nära Vasamuseet

    4 stjärnor
Från 3958 SEK per natt

Boka hotell
Scandic Hasselbacken  Scandic Hasselbacken
Hazeliusbacken 20, Stockholm
Nära ABBA The Museum

    4 stjärnor
Från 2067 SEK per natt

Boka hotell
Villa Källhagen  Villa Källhagen
Djurgardsbrunnsvagen 10, Stockholm
Nära Skansen

    4 stjärnor
Från 2119 SEK per natt

Boka hotell

HILTON Hotell

JÄMFÖR FLER HOTELL >>

Liknande Hotell i närheten

img