Aktiviteter i Stockholm

Äventyrsgolf är bara en av alla aktiviteter du kan göra i Stockholm!

Äventyrsgolf är bara en av alla aktiviteter du kan göra i Stockholm!

I Stockholm finns det många möjligheter till aktiviteter. En del av dem kör året runt, medan andra är säsongsbaserade. Här i vår artikel tar vi upp ett gäng aktiviteter ni kan roa er med när ni är i vår huvudstad och er egen fantasi tryter med vad ni ska hitta på!

Sällskapsaktiviteter

Är ni i Stockholm, köp ett MyStockholmPass, som ger dig tillgång till sightseeing, museer, stadsvandringar och mycket mer. Många med fritt inträde tack vare kortet.

Vill ni hitta på en massa skoj, så besök O’Learys Event Center. Här går det att bowla, spela äventyrsgolf samt äta god mat, dricka goda drycker och se på sport. Ballbreaker är ett annat ställe att besöka, då det är ett aktivitetspalats. Det är discobowling, simulatorer, och mycket mer. Du som gillar att spela och vistas i en lite lyxigare miljö, kan besöka Casino Cosmopol.

Andra trevliga sällskapsaktiviteter är Questrooms, som är ett slags spel. Ni är ett antal deltagare som stängs in i ett rum, sedan har ni en timme på er att ta er ut! Vill bi läsa mordgåtor, så finns det särskilda middagar för detta.

Ni som vill roa er med lite sportigare aktiviteter har discgolf, boulebar, golfbar, biljard, bowling, gokart, klättring och mycket annat att välja mellan.

Museer

Om ni vill ha lite lugnare aktiviteter är det alltid trevligt att gå på ett museum. Skansen, en djurpark och museum i ett är ett måste. Sedan har nu även Fotografiska och Arkipelag. Även Abba Museum, Tekniska museet, och många fler!

Naturaktiviteter

Även om Stockholm är en storstad så finns flera möjligheter till naturupplevelser. Ta en picknick, i en av Stockholms alla parker, eller en promenad i stan! Det går även att fiska, paddla, eller bada i utomhusbad. Vill ni ha en lantlig upplevelse, besökt Siggesta Gård, med aktiviteter för alla åldrar!

Boka hotell med oss

Givetvis finns det en mängd mer aktiviteter att göra i Stockholm. Boka in dig att stanna över i vår vackra huvudstad ett par dagar och upptäck dessa med! Här på vår sida hittar du en mängd olika hotell att boka. Det finns både lyxiga varianter så väl som budgetalternativ. Sök runt på vår sida, eller efter vad hotellet heter. Det går även att söka efter vad det är för typ av hotell. Om du har några frågor, eller vill ha hjälp med att boka, kan med all fördel kontakta oss!

Hotel Skeppsholmen  Hotel Skeppsholmen
Gröna gången 1, Stockholm
Nära Vasamuseet

    4 stjärnor
Från 3958 SEK per natt

Boka hotell
Scandic Hasselbacken  Scandic Hasselbacken
Hazeliusbacken 20, Stockholm
Nära ABBA The Museum

    4 stjärnor
Från 2067 SEK per natt

Boka hotell

HILTON Hotell

JÄMFÖR FLER HOTELL >>

Liknande Hotell

img